Fotbal: Radu Drăguşin - Mi-ar plăcea să fac cuplu de fundaşi cu Virgil van Dijk

Fotbal: Radu Drăguşin - Mi-ar plăcea să fac cuplu de fundaşi cu Virgil van Dijk

Fotbalistul Radu Drăguşin aflat în aceste zile în cantonamentul selecţionatei naţionale de tineret a României, a declarat, joi, într-un interviu acordat site-ului oficial al FRF, că în cariera sa i-ar plăcea să facă un cuplu de fundaşi cu jucătorul clubului Liverpool, Virgil van Dijk.

"Mi-ar plăcea să fac un cuplu de fundaşi cu Virgil van Dijk. Îmi place foarte mult stilul lui de joc. Dacă ar fi să aleg toată linia defensivă, mi-ar plăcea să joc cu Sergio Ramos fundaş dreapta, când juca el pe acea poziţie, fundaş central cu mine Virgil van Djik şi fundaş stânga cred că Marcelo", a spus Drăguşin, care a fost împrumutat recent de Juventus la Sampdoria.

"Cred că fotbalistul român n-ar trebui să-şi schimbe stilul de joc. Suntem latini şi trebuie să începem să jucăm din nou fotbal cum făceam până acum ceva timp. Ar trebui însă să îşi schimbe atitudinea, mă refer la dorinţa de a depune mai mult efort. Adică să nu se mulţumim cu puţin", a adăugat fundaşul.

Radu Drăguşin a menţionat că din lotul formaţiei Juventus cel mai bine s-a înţeles cu Giorgio Chiellini.

"La Juventus mă înţeleg foarte bine cu mai mulţi jucători. Cel mai apropiat îmi este Chiellini (n.r. - Giorgio Chiellini), el mi-a fost mereu alături şi m-a sfătuit de fiecare dată când am avut nevoie. Iar idol nu am. Eu sunt idolul meu, nu mă interesează să copiez. Mă interesează doar de mine, să devin eu cât mai bun", a precizat el.

Echipa naţională de tineret a României întâlneşte, vineri, de la ora 21:00, pe Stadionul Steaua din Capitală, selecţionata U21 a Angliei într-o partidă amicală. La 7 septembrie, de la ora 21:00, România va disputa un nou amical, pe Stadion Anghel Iordănescu din Voluntari, cu reprezentativa de tineret a Georgiei.
AGERPRES (V, AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)

Sursa foto: radudragusin5 /Instagram


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...