Fotbal: Radu Drăguşin, împrumutat de Sampdoria de la Juventus (oficial)

Fotbal: Radu Drăguşin, împrumutat de Sampdoria de la Juventus (oficial)

Fundaşul central român Radu Drăguşin a fost împrumutat de Juventus Torino la altă echipă din campionatul de fotbal al Italiei, Sampdoria, a anunţat marţi site-ul oficial al Lega Serie A, potrivit TuttoMercatoWeb şi CalcioMercato.

Radu Drăguşin a fost împrumutat în acest sezon, fără opţiune de cumpărare.

Drăguşin, în vârstă de 19 ani, a debutat în sezonul trecut la prima echipă a torinezilor, având patru apariţii în toate competiţiile. Fotbalistul a fost convocat pentru următoarele meciuri ale naţionalei U21 a României.

Sampdoria are un singur punct după primele două meciuri din noua ediţie de campionat. În următoarea etapă, echipa din Genova va primi vizita campioanei en titre Inter Milano, pe 12 septembrie.

Presa italiană a scris recent că Drăguşin este aproape să fie împrumutat la alt club din Serie A, Cagliari, însă această mutare nu s-a concretizat.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa foto: radudragusin5 /Instagram


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”