Fotbal: Radu Drăguşin nu a refuzat convocarea la naţionala U21 a României, a explicat agentul jucătorului

Fotbal: Radu Drăguşin nu a refuzat convocarea la naţionala U21 a României, a explicat agentul jucătorului

Agentul fotbalistului român Radu Drăguşin, Florin Manea, a dezminţit informaţiile potrivit cărora tânărul fotbalist ar fi refuzat convocarea la naţionala Under-21 a României pentru meciul amical cu Italia.

Radu Drăguşin, care este împrumutat de Juventus Torino la Sampdoria, a fost convocat de selecţionerul reprezentativei de tineret a României, Florin Bratu, pentru întâlnirea cu Italia, ce va avea loc pe 16 noiembrie, în deplasare, la Frosinone.

Florin Manea a declarat la microfoanele TuttoJuve.com: "Pot dezminţi, în primul rând, că Radu a refuzat naţionala. Nu este deloc adevărat. Selecţionerul naţionalei U21 îi ia în considerare mai mult pe fotbaliştii care joacă mereu, de aceea a fost nevoie de ceva mai mult timp ţinând cont că la Sampdoria el încă nu debutase. Probabil îl vom vedea împotriva Italiei, cu speranţa că va putea îmbrăca foarte curând tricoul primei reprezentative".

Manea a comentat ultimele evoluţii ale fundaşului în vârstă de 19 ani: "Cu Spezia a jucat foarte bine, cu Torino ceva mai puţin bine, nu a fost atent la faza de la primul gol. A arătat mult efort şi multă determinare, de aceea am o părere foarte bună despre ce a făcut el pe teren. Radu a venit s-o ajute pe Sampdoria şi să adune minute importante în picioare, de aceea nu contează cum se simte sau în ce modul joacă. Juve, Sampdoria, dar şi mulţi oameni au mare încredere în valoarea sa. Îi spun să le răsplătească încrederea, o poate face doar continuând pe această cale. Are potenţialul să realizeze şi mai mult". AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Gabriela Badea)

* Sursa foto: Radu Dragusin / Facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...