Fotbal: Răzvan Burleanu anunţă că Adrian Mutu şi Mirel Rădoi rămân la conducerea naţionalelor de tineret şi seniori

Fotbal: Răzvan Burleanu anunţă că Adrian Mutu şi Mirel Rădoi rămân la conducerea naţionalelor de tineret şi seniori

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat, luni, la finalul Comitetului Executiv, că Adrian Mutu şi Mirel Rădoi vor rămâne în continuare la conducerea echipelor naţionale de tineret şi seniori ale României.

În ultima perioadă s-au vehiculat informaţii potrivit cărora selecţionerul naţionalei U21, Adrian Mutu, va prelua formaţia CFR Cluj, iar antrenorul primei reprezentative, Mirel Rădoi, va fi instalat la conducerea echipei Universitatea Craiova.

"Directorul tehnic al FRF a discutat azi cu Adrian Mutu despre acest subiect. Adrian Mutu a infirmat că a fost contactat de CFR Cluj. Ba mai mult, contractul lui a fost prelungit automat prin calificarea la CE de anul viitor... astfel încât Adrian Mutu este în momentul de faţă selecţionerul echipei naţionale de tineret. Fiecare antrenor are azi o clauză de reziliere... deci nu poţi să te desparţi de una dintre echipele naţionale fără să plăteşti acea clauză indiferent care e numele tău sau care e relaţia cu preşedintele FRF sau cu directorul tehnic", a spus preşedintele.

"La finalul fiecărui an avem un raport prezentat în Comitetul Executiv de selecţionerul primei reprezentative. Niciodată nu s-a pus problema ca Mirel Rădoi să plece de la echipa naţională. Ba mai mult, după şedinţa Comitetului Executiv din luna octombrie am clarificat acest lucru, în sensul în care interesul federaţiei este ca Mirel Rădoi să continue pe banca naţionalei", a adăugat Burleanu.

Întrebat dacă îi va face vreo propunere lui Dan Petrescu, antrenor care şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj, preşedintele FRF a răspuns: "Echipa naţională a României are un selecţioner azi. Iar Dan Petrescu a primit această propunere din partea FRF la un moment dat".
AGERPRES (A-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

3 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

4 Dacă textul ăsta era un sex anal, „Superman” mergea crăcănat o săptămână!

5 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!