Fotbal: Răzvan Burleanu, numit preşedinte al Comisiei Media a UEFA

Fotbal: Răzvan Burleanu, numit preşedinte al Comisiei Media a UEFA

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a fost votat de către membrii Comitetului Executiv al UEFA la conducerea Comisiei Media a forului continental, oficialul român încheindu-şi mandatul de prim-vicepreşedinte al Comisiei Marketing, anunţă site-ul oficial al FRF.

Decizia reprezintă o premieră, preşedinţia comisiilor revenind potrivit practicilor UEFA, doar membrilor Comitetului Executiv, iar în urma acesteia Răzvan Burleanu a fost investit cu un mandat de 4 ani.

Printre principalele responsabilităţi ale Comisiei conduse de preşedintele FRF se află elaborarea de propuneri privind abordarea noilor tendinţe din dezvoltarea sectorului media.

Comisia consiliază UEFA cu privire la activitatea de PR, fixarea resurselor organizaţionale pentru activităţile media şi colaborarea cu trusturile media europene. Totodată, elaborează propunerile editoriale pentru forul continental şi monitorizează procedurile de acreditare la evenimentele organizate de UEFA.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Care sunt „șansele” de a fi mobilizat, în funcție de vârsta și pregătirea militară pe care le ai, dacă se sună mobilizarea generală

2 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

3 Surprinzătoarele afirmații ale unui analist ungur, care susține că bazele americane din România și Polonia ar putea fi folosite pentru a ocupa vestul …

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 VIDEO Rusia a încasat sâmbătă o lovitură cruntă din partea Ucrainei