Fotbal: Răzvan Marin - Încercăm să ne revenim mental, dar nu are de ce să ne fie teamă de meciul cu Austria

Fotbal: Răzvan Marin - Încercăm să ne revenim mental, dar nu are de ce să ne fie teamă de meciul cu Austria

Internaţionalul Răzvan Marin, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă online, că el şi colegii săi încearcă să îşi revină mental după înfrângerile cu Islanda şi Norvegia, precizând însă că nu le este frică de partida cu Austria, programată miercuri în Liga Naţiunilor la fotbal.

"Nu este o atmosferă tocmai plăcută la lot, e normal după două înfrângeri la rând. Dar încercăm să ne revenim mental pentru următorul meci, cel cu Austria. Nu are de ce să ne fie teamă de partida cu Austria, cred că atunci a fost o declaraţie la cald a selecţionerului. Sunt sigur că vom juca să câştigăm acest meci şi vom păstra principiile de joc pregătite până acum. Vom pregăti meciul cât se poate de bine pentru a arăta altfel şi să spălăm puţin din aceste două înfrângeri. Noi dăm mereu tot ce avem mai bun şi încercăm toţi să ajungem din nou la o Cupă Mondială, dar până la preliminarii se pot schimba multe", a spus Marin.

"Am discutat între noi, încercăm să remediem situaţia. Nu ştiu cât de tineri mai suntem... eu deja am 24 de ani, Ianis are 22... deci nu mai putem să spunem că avem 18-19 ani şi nu facem faţă. Mai ales că jucăm prin campionate puternice. Însă încercăm să rezolvăm această situaţie şi sper să vină cât mai mulţi tineri care să demonstreze că pot juca la prima reprezentativă", a explicat mijlocaşul echipei Cagliari.

Răzvan Marin este convins că selecţionerul Mirel Rădoi nu va renunţa la funcţie atât de uşor.

"Am văzut foarte multe reacţii negative după aceste două partide şi să vină o declaraţie foarte pozitivă şi optimistă din partea domnului Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist al României, ne dă încredere. Referitor la plecarea selecţionerului nu am nicio teamă, la cum îl cunosc nu va renunţa aşa uşor. Sunt sigur că selecţionerul îşi va asuma vina după fiecare meci pierdut, dar bineînţeles că şi noi avem o parte din vină la aceste rezultate", a subliniat Răzvan Marin.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte, miercuri, de la ora 21:45, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, selecţionata Austriei, într-o partidă contând pentru Grupa 1, Liga B, a Ligii Naţiunilor.
AGERPRES (V-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro