Fotbal: Rednic (Dinamo) - Cu FCSB nu se dă niciodată primă, la meciul ăsta nu ai nevoie nici de antrenor

Fotbal: Rednic (Dinamo) - Cu FCSB nu se dă niciodată primă, la meciul ăsta nu ai nevoie nici de antrenor

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, miercuri, că la derby-ul cu FCSB nu se acordă niciodată prime de victorie jucătorilor, precizând că la un asemenea meci aceştia nu au nevoie nici măcar de antrenor.

"Cu FCSB nu se dă niciodată primă. La meciul ăsta nu ai nevoie nici de antrenor. Dacă jucătorii nu au o reacţie pozitivă nici la meciul ăsta înseamnă că iar o să ies şi o să spun că nu merită să fie la Dinamo. Dar nu se pune problema de bani când joci cu FCSB. Victoria cu Voluntari e binevenită, jucătorii au cerut să rămână în cantonament după meci. Am mâncat împreună, am băut o bere, două, chiar trei unii", a spus el.

"FCSB are evoluţii bune, dar şi mai puţin bune. Dar şi atunci câştigă. Nu ştiu dacă au echipă, dar jucători buni au, jucători talentaţi, care pot face diferenţa. O victorie ne-ar duce pe noi la 19 puncte... am spus că eu îmi doresc să fim la maximum 3 puncte de locul 6 când se joacă ultimul meci din acest an", a adăugat Rednic.

Acesta a menţionat că nu îl contestă pe tehnicianul formaţiei FCSB, Nicolae Dică, dar nu înţelege de ce acesta poate conduce o echipă din Liga I fără licenţă de antrenor. Informaţia prezentată de Mircea Rednic nu este însă reală, Dică obţinându-şi licenţa Pro în vara acestui an.

"În primul rând el nu are licenţă de antrenor. Numai la noi în România se poate întâmpla ca o echipă să aibă antrenor fără licenţă. Dar eu nu am spus niciodată că Dică nu e antrenor. Nu pot să îl compar pe el cu Olăroiu. După părerea mea Olăroiu e unul dintre cei mai buni antrenori care au trecut pe la Steaua. Dar nu am nimic cu Nicolae Dică, el a şi demonstrat, pentru că au fost momente bune de când e el acolo. Dar niciodată nu l-am contestat", a precizat tehnicianul dinamovist.

Mircea Rednic susţine că unul dintre jucătorii care vor veni în această săptămână la Dinamo va fi în lot pentru partida cu FCSB de duminică. "Cred că azi vor fi prezentaţi doi jucători. Unul a semnat, unul a venit în probe... În probe nu cred că mai vin jucători. Dintre ei unul singur s-ar putea să fie în lot la meciul cu FCSB. Dar nu vreau să îi expun acum. Sunt atâţia jucători, de ce să iau de la FCSB? Mai bine iau de la Viitorul, că ei iau de la Viitorul. Sunt destui jucători foarte buni, dar în perioada asta e greu să aduci. Eu încerc să aduc jucători pe care i-am văzut şi care ştiu că ar putea aduce un plus pentru Dinamo", a explicat el.

Întrebat dacă ia în calcul să devină investitor la FC Dinamo, Rednic a răspuns: "În momentul de faţă nu am cum să îl ajut pe domnul Negoiţă. Dânsul are bani, nu trebuie să îl ajut eu. Depinde ce intenţii are. Eu am zis că mai antrenez până la 60 de ani, după care o să mă orientez. Nu eu, dar fiica mea (n.r. - Luana Rednic, în prezent impresar) va fi patroana unui club din România".

Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte, duminică, de la ora 21,00, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia FCSB, într-o partidă contând pentru etapa a 15-a a Ligii I.
AGERPRES (autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…

3 VIDEO Un activist civic, bătut de faţă cu poliţiştii în Buzău

4 Din jurnalul secret al unui arhitect despre Casa Poporului

5 Cine este bărbatul care a plătit 80.000 de euro pentru o partidă de amor cu Daniela Crudu