Fotbal: Reghecampf (FCSB) acuză arbitrajul după înfrângerea cu Dinamo - Împotriva noastră se lucrează foarte bine

Fotbal: Reghecampf (FCSB) acuză arbitrajul după înfrângerea cu Dinamo - Împotriva noastră se lucrează foarte bine

Antrenorul echipei de fotbal FCSB (fostă Steaua), Laurențiu Reghecampf, a acuzat arbitrajul după înfrângerea cu 2-1 suferită, luni seara, în derby-ul cu Dinamo, precizând că împotriva formației sale "se lucrează foarte bine".

El susține că nu a fost fault la intervenția lui De Amorim asupra lui Romera, în urma căreia Dinamo a primit penalty în minutul 90+6. "Am pierdut un meci din cauza unor greșeli foarte mari. Am intrat la pauză în dezavantaj dar asta din cauză că Boldrin a ratat singur cu portarul. În repriza a doua am egalat, dar din păcate am primit gol tot din penalty și vă las pe voi să decideți dacă a fost sau nu. Dar din ce am văzut în imagini De Amorim nici nu atacă adversarul, el face o alunecare în lateral. Într-adevăr, Romera face foarte bine, se duce peste el și primește 11 metri. Pentru mine e curios că Hațegan (n.r. — centralul Ovidiu Hațegan) se afla la 10 metri, iar Șovre (n.r. — asistentul Octavian Șovre) era la 30 de metri. Hațegan se întoarce cu spatele, iar Șovre dictează 11 metri. Noi am atenționat asupra acestor lucruri, pentru că noi cu Viitorul am avut penalty-uri mai clare decât au avut azi cei de la Dinamo și nouă nu ni s-au dat. Împotriva noastră văd că se lucrează foarte bine", a spus tehnicianul.

Reghecampf, eliminat în prelungirile partidei pentru proteste, a adăugat că tușierul Octavian Șovre l-a înjurat pe asistentul său "ca la ușa cortului". De asemenea, el susține că meciul trebuia oprit în momentul în care Boldrin a fost lovit în cap cu o rolă de hârtie aruncată din tribună "Arbitrii sunt foarte sensibili și nu se poate discuta cu ei. Am fost eliminat pentru că Șovre s-a simțit jignit, dar la rândul lui l-a înjurat ca la ușa cortului pe asistentul meu. Rămâne să vedem cu ce măsură vor fi analizate aceste lucruri. Cu siguranță eu voi sta prin tribune, iar Șovre își va face meseria în continuare. Boldrin a fost efectiv lovit în cap cu o rolă de hârtie. Și s-a dat din nou doar un avertisment. Nu știu ce trebuia făcut. Dar dacă avertizezi de 4 ori și tot se mai întâmplă... iar a șasea oară jucătorul este lovit cu o rolă în cap, normal ar fi trebuit să se oprească meciul. Dar nu mai contează", a menționat el.

"Jocul nostru cred că a fost foarte bun, ne-am creat ocazii, am pasat, cei de la Dinamo însă au jucat numai la rezultat, nu au riscat absolut deloc. Din păcate două greșeli copilărești ne-au costat în seara asta. Sperăm să îi refacem pe Pintilii și pe Denis Alibec, pentru că au ieșit accidentați. Denis a fost foarte bine lucrat. A fost o strategie foarte bună a celor de la Dinamo. A fost lovit de 3-4 ori din spate, nici măcar nu jucau mingea atunci. Iar Hațegan a spus că au fost faulturi de joc. Sperăm ca accidentarea lui să nu fie gravă și să ne putem folosi de el în continuare", a precizat antrenorul.

Reghecampf a recunoscut că pentru FCSB depinde în urma acestei înfrângeri de rezultatele contracandidatei la titlu, FC Viitorul: "Asta este viața, mai sunt două etape și încă avem șanse la titlu. Depindem acum, bineînțeles, de ce fac cei de la FC Viitorul și cei de la Dinamo, care s-au apropiat și ei la 2 puncte. E mai complicat acum, însă trebuie să ne gândim în primul rând la ce facem noi. Trebuie să câștigăm înainte să ne gândim la faptul că Viitorul trebuie să piardă".

Echipa de fotbal Dinamo a câștigat, luni seara, cu scorul de 2-1 (1-0), partida cu FCSB disputată pe Arena Națională din București, în cadrul etapei a 8-a play-off-ului Ligii I . Sergiu Hanca a marcat ambele goluri ale formației Dinamo (34 — penalty, 90+6 — penalty), în timp ce pentru FCSB a înscris Marian Pleașcă (53).

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale