Fotbal: Reghecampf (FCSB) despre meciul FC Viitorul - Astra Giurgiu - Mi s-a făcut scârbă

Fotbal: Reghecampf (FCSB) despre meciul FC Viitorul - Astra Giurgiu - Mi s-a făcut scârbă

Antrenorul echipei de fotbal FCSB (fostă Steaua), Laurențiu Reghecampf, a declarat, duminică, într-o conferință de presă, că i s-a făcut "scârbă" urmărind meciul pe care contracandidata la titlu, FC Viitorul, l-a câștigat pe teren propriu cu scorul de 3-2, sâmbătă, în fața formației Astra Giurgiu.

"Aseară am văzut un meci foarte interesant (n.r. — FC Viitorul — Astra Giurgiu, scor 3-2) și chiar aș vrea să mă abțin de la orice comentariu pentru că mie, sincer, chiar mi s-a făcut scârbă de absolut tot ceea ce se întâmplă. Nu vreau decât să trag un mic semnal de alarmă și să spun un singur lucru: nu contează ceea ce simți pentru o anumită echipă, în momentul când semnezi cu un club cel mai important lucru este îți respecți ceea ce ai semnat și să îți faci meseria așa cum trebuie. Nu veau să fac niciun fel de speculații, nu vreau să discut absolut nimic, numai că văd multe discuții, lucruri care nu au ce căuta în fotbal. Nu îți interzice nimeni să simpatizezi cu un club, dar eu cred că prin anumite declarații se pot rupe anumite contracte, se pot face multe lucruri pentru că există fair-play", a spus Reghecampf, lăsând să se înțeleagă faptul că jucătorii Astrei Giurgiu nu și-au apărat corect șansele în partida cu FC Viitorul.

Referitor la derby-ul cu Dinamo de luni seara, tehnicianul a afirmat că așteaptă un joc spectaculos la capătul căruia formația sa să câștige cele trei puncte. "Derby-ul cu Dinamo este un meci foarte important pentru noi. Luni seară îmi doresc să avem în tribune cât mai mulți fani. Sperăm să avem parte de un spectacol frumos și noi să reușim să câștigăm cele 3 puncte", a adăugat Reghecampf.

Echipa de fotbal FCSB întâlnește, luni seara, în deplasare, de la ora 20,30, formația Dinamo, într-o partidă contând pentru etapa a 8-a a play-off-ului Ligii I.

AGERPRES (editor: Marius Țone)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale