Fotbal: Robert Moreno - România e o echipă foarte complicată, sunt convins că Suediei şi Norvegiei nu le va fi uşor la Bucureşti

Fotbal: Robert Moreno - România e o echipă foarte complicată, sunt convins că Suediei şi Norvegiei nu le va fi uşor la Bucureşti

Selecţionerul echipei naţionale a Spaniei, Robert Moreno, a declarat, joi noaptea, într-o conferinţă de presă, după victoria cu 2-1 obţinută pe Arena Naţională din Capitală, că România este "o echipă foarte complicată" şi că reprezentativelor Suedei şi Norvegiei nu le va fi uşor când vor juca la Bucureşti.

"Rezultatul este cel care este. Nu e adevărat că România a jucat mai slab în prima repriză, am jucat noi foarte bine. E adevărat că după aceea România a început să rişte foarte mult. Dar oricum, România este o echipă foarte complicată şi sunt convins că Suediei şi Norvegiei nu le va fi uşor când vor juca aici. Nouă ne-ar fi plăcut să jucăm tot meciul aşa cum am făcut-o în prima repriză. Ne-a ajutat foarte mult intervenţia lui Kepa (n.r. - portarul Kepa Arrizabalaga) de la final. Mă bucur că fiecare jucător din echipă şi-a îndeplinit rolul, dar e adevărat că portarul a ieşit în evidenţă pentru că ne-a salvat de un rezultat de egalitate", a spus selecţionerul.

"Chiar nu ştiam că sunt primul antrenor al Spaniei care câştigă la Bucureşti împotriva României. În prima repriză jocul nostru a fost de un nivel foarte, foarte înalt, am avut multe ocazii... de asemenea, portarul României a fost la un nivel înalt. În repriza a doua am început cu golul lui Paco, ei au jucat cu cinci jucători în apărare, pentru prima dată când joacă în acest fel. Apoi au jucat 4-4-2. Într-adevăr, au riscat mult, ceea ce era normal. Noi trebuie să corectăm ce s-a întâmplat ulterior. Adică dacă nu mai atacăm începem să nu mai jucăm ordonat şi aceste lucruri trebuie să le corectăm. A urmat acel gol al lor, care le-a dat foarte mult entuziasm. Dar mă bucur foarte tare pentru cele trei puncte", a adăugat el.

Robert Moreno a menţionat că fundaşul Sergio Ramos, fluierat de suporterii români, nu a dorit să îi provoace pe spectatori după golul marcat din penalty, gestul său cu mâinile la ochi fiind unul adresat unui nepot care poartă ochelari. "A fost o confuzie, Sergio s-a îndreptat către camerele de televiziune şi a făcut gestul cu mâinile la ochi pentru că are un nepot care poartă ochelari. Poate gestul respectiv a fost greşit interpretat. Sergio a încercat să îi explice arbitrului că nu a dorit să râdă de nimeni", a precizat Moreno.

Echipa naţională de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Spaniei cu scorul de 2-1 (1-0), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa F a preliminariilor EURO 2020. Aceasta a fost prima înfrângere pe teren propriu a României în faţa Spaniei în şapte meciuri (trei victorii pentru tricolori, trei egaluri).

Prima reprezentativă a României a suferit al doilea eşec din această campanie de calificare şi va juca următorul meci duminică, la Ploieşti, cu Malta (19:00).
AGERPRES (A-editor: Marius Ţone, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...