Fotbal: Românul Doru Isac, numit oficial director tehnic în cadrul Federaţiei indiene

Fotbal: Românul Doru Isac, numit oficial director tehnic în cadrul Federaţiei indiene

 

Românul Doru Isac a fost numit director tehnic în cadrul Federaţiei indiene de fotbal (AIFF), el fiind selectat dintr-o listă care conţinea peste 60 de nume, scrie Reuters.

Isac, care are în spate o experienţă de 30 de ani ca antrenor la cluburi din diverse ţări, a lucrat ultima oară ca director sportiv pentru Yokohama Marinos FC, de trei ori campioană a Japoniei.

''Mulţumesc Federaţiei indiene pentru această oportunitate. Doresc să am o contribuţie pozitivă la progresul fotbalului în India şi vreau să lucrez cu toţi cei din cadrul AIFF'', a spus Doru Isac într-o declaraţie postată pe site-ul Federaţiei indiene.

Praful Patel, preşedintele AIFF, a afirmat, la rândul său, că Isac, fost antrenor la echipe din România, Franţa, SUA, Japonia, Arabia Saudită şi Qatar, va ajuta naţionala Indiei să urce în clasamentul general al FIFA.

Secretarul general al AIFF, Kushal Das, a menţionat că Isac va avea şi rolul de a îmbunătăţi foaia de parcurs pentru echipele de tineret şi de a ridica valoare loturilor atât la masculin cât şi la feminin.

Doru Isac, 56 de ani, a fost antrenor la naţionala U19 a României în 2014.

Naţionala de fotbal a Indiei nu are un selecţioner după ce englezul Stephen Constantine a decis să renunţe la postul de antrenor, în ianuarie, după eliminarea de la Cupa Asiei pe Naţiuni 2019 la fotbal, în urma înfrângerii pe care elevii săi au suferit-o în faţa reprezentativei Bahrainului (0-1). AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

3 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

4 Dacă textul ăsta era un sex anal, „Superman” mergea crăcănat o săptămână!

5 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!