Fotbal: Rotaru (U Craiova) - Nu-mi revin din dezamăgirea înfrângerii cu Sepsi, dar nu am varianta de a-mi rupe abonamentul

Fotbal: Rotaru (U Craiova) - Nu-mi revin din dezamăgirea înfrângerii cu Sepsi, dar nu am varianta de a-mi rupe abonamentul

Acţionarul clubului de fotbal Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, susţine într-o scrisoare deschisă publicată pe site-ul oficial al grupării că nu şi-a revenit nici acum din dezamăgirea provocată de înfrângerea cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (scor 0-1) de duminică, dar precizează că el nu are varianta de a-şi rupe abonamentul precum suporterii.

"Lucrul mai puţin plăcut este că avem un început slab de campionat. Personal, deşi au trecut 36 de ore deja, nu reuşesc să-mi revin din dezamăgirea pe care mi-a provocat-o meciul cu Sepsi. Din păcate, eu nu am varianta de "nimeni la meci", nici pe aceea de a-mi rupe abonamentul. Nici eu şi nici colegii mei care zilnic muncesc pentru acest club.Noi avem o singură variantă: să continuăm munca începută şi să finalizăm cât mai repede proiectele pe termen scurt. Şi aici mă refer în special la completarea lotului, completare a cărei principală calitate trebuie să fie aducerea de plus-valoare", a afirmat Rotaru.

Acţionarul este de părere că partida următoare cu FC Botoşani de pe teren propriu este una crucială pentru echipă. "Ce îmi doresc de la meciul cu Botoşani? De la jucători, să arate ambiţie, dăruire şi atitudine; de la suporteri, să umple stadionul şi să încurajeze echipa din primul până în ultimul minut; de la mine şi colegii mei, să luăm cele mai bune decizii în zilele care urmează. Cred că bătălia Ştiinţei de vineri nu este doar una pentru clasament. Ci reprezintă unul dintre acele momente cruciale din viaţa unei echipe în care trebuie să strângem cu toţii rândurile: suporteri, jucători, conducere", a adăugat Mihai Rotaru în scrisoarea deschisă adresată fanilor formaţiei oltene.

Echipa de fotbal Universitatea Craiova ocupă ultimul loc în clasamentul noii ediţii a Ligii I, cu un singur punct după două etape. Formaţia condusă de italianul Devis Mangia a încheiat la egalitate, scor 0-0, pe teren propriu, cu CSM Poli Iaşi şi a pierdut, 0-1, în deplasare cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”