Fotbal: Sarri era interesat doar de bani, spune De Laurentiis, preşedintele clubului Napoli, despre fostul antrenor

Fotbal: Sarri era interesat doar de bani, spune De Laurentiis, preşedintele clubului Napoli, despre fostul antrenor

Preşedintele clubului de fotbal Napoli, Aurelio De Laurentiis, a declarat miercuri ca Maurizio Sarri, predecesorul lui Carlo Ancelotti pe banca tehnică a echipei, era interesat numai de bani.

"Am crezut că am găsit în Sarri un antrenor care să rămână la Napoli multă vreme. Dar, după un timp, mi-am dat seama că era vorba doar de bani. Dintr-odată mass-media a anunţat că ar trebuie reevaluat contractul său. Dar care era valoarea unui contract deja semnat? Deja mărisem suma de la 700.000 euro la 1,5 milioane euro pe an. Apoi am auzit că el spunea că la următorul contract vrea să se îmbogăţească'', a relatat De Laurentiis pentru Corriere dello Sport.

''Iar declaraţiile lui Sarri despre dragostea faţă de oraşul Napoli? Da, l-am crezut, dar m-am întrebat: mă folosea ca pe o bancă?'', a adăugat preşedintele clubului care, în 2004, a salvat-o pe Napoli de la faliment.

Maurizio Sarri, care a jucat fotbal la amatori, a activat în domeniul bancar înainte de a se dedica antrenoratului începând din 2002. Sosit la Napoli în 2015, el a părăsit gruparea din Serie A pentru a o prelua pe Chelsea în această vară, clauza de eliberare fiind estimată la 6 milioane euro.

Cu un nou antrenor la timonă, Carlo Ancelotti, Napoli este în prezent pe locul doi în clasament după opt etape disputate, cu 18 puncte, la 6 puncte de liderul Juventus Torino. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro