Fotbal: Şase jucători ai echipei FC U Craiova 1948 au fost testaţi pozitiv la COVID-19, meciul cu Ripensia, amânat

Fotbal: Şase jucători ai echipei FC U Craiova 1948 au fost testaţi pozitiv la COVID-19, meciul cu Ripensia, amânat

Şase jucători ai clubului de fotbal FC U Craiova 1948 au fost testaţi pozitiv la COVID-19, iar partida cu Ripensia Timişoara, din prima etapă a Ligii a II-a a fost amânată, anunţă, vineri, gruparea olteană pe un site de socializare.

"Partida de fotbal dintre Fotbal Club Universitatea Craiova şi Ripensia Timişoara, din cadrul etapei I a Ligii a II-a, programată pentru sâmbată, 29.08.2020, orele 15:30, nu va mai avea loc din cauza depistării pozitive a unui număr de 6 sportivi din cadrul lotului. Clubul a înaintat către FRF solicitarea regulamentară în vederea programării partidei. De asemenea, clubul a iniţiat procedurile legale şi regulamentare prevăzute în protocolul sanitar", se arată în postarea publicată pe contul oficial de Facebook al FC U Craiova 1948.

De la 12 iunie, când au fost reluate meciurile de fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucători şi angajaţi ai unor cluburi din Liga I (FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi, Astra Giurgiu, FCSB, FC Argeş, UTA şi Chindia Târgovişte) şi Liga a II-a (Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, ASU Poli Timişoara, Turris Oltul Turnu Măgurele şi FC U Craiova 1948).

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate până acum şase cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.
AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Sursa foto: FC Universitatea Craiova 1948 /Facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

2 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

3 Rusia, oameni buni...

4 Misteriosul mesaj al lui Valeri Zalujnîi, la 3 luni după ce a fost dat afară de la conducerea armatei ucrainene

5 Potrivit manualului, dacă Rusia ar fi respectat propria doctrină militară, ar fi cucerit Ucraina în prima etapă a invaziei