Fotbal: Selecţionata Under-21 a României va avea un alt staff la meciul cu Malta, după cazurile pozitive la coronavirus

Fotbal: Selecţionata Under-21 a României va avea un alt staff la meciul cu Malta, după cazurile pozitive la coronavirus

Selecţionata Under-21 a României va avea un alt staff tehnic la meciul cu Malta, de marţi, de la Giurgiu, după ce un jucător şi un membru al staff-ului au fost testaţi pozitiv la coronavirus, a anunţat, luni, Federaţia Română de Fotbal.

''Având în vedere situaţia de la lot, faptul că un jucător şi un membru al staff-ului tehnic au fost depistaţi pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, Federaţia Română de Fotbal a decis să înlocuiască tot staff-ul tehnic pentru partida de mâine seară, considerând că aceştia sunt contacţi direcţi ai persoanei din staff. Astfel, la meciul cu Malta, echipa va fi condusă de pe margine de Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF. Acesta va fi ajutat de Dinu Todoran şi Dumitru Moraru'', se arată în comunicat.

Echipa a părăsit cantonamentul de la Buftea şi se va muta la Hotelul Marriott, acolo unde va sta până la meciul cu Malta. De asemenea, conferinţa de presă a selecţionerului Adrian Mutu, care e considerat contact direct, nu va mai avea loc. În plus, antrenamentul oficial nu va mai fi la Buftea, urmând a fi mutat pe un alt stadion.

FRF a anunţat luni că un jucător şi un membru al staff-ului echipei Under-21 au fost testaţi pozitiv: ''Au sosit rezultatele testelor efectuate duminică dimineaţă! Din păcate, un jucător şi un membru al staff-ului au fost găsiţi pozitivi cu virusul SARS-CoV-2. Aceasta a fost a cincea testare din această acţiune a lotului U21 şi este testarea UEFA necesară partidei cu Malta. Cei doi au fost izolaţi şi nu vor mai face parte din delegaţie pentru meciul programat marţi seara, la Giurgiu, de la ora 20:00. De asemenea, DSP va deschide o anchetă epidemiologică''.

România va înfrunta Malta, marţi, de la ora 20:00, pe Stadionul ''Marin Anastasovici'' din Giurgiu, în Grupa a 8-a a preliminariilor Campionatului European de tineret din 2021.

Vineri, România a fost învinsă de Ucraina cu scorul de 1-0, la Kiev.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana a fugit cu „morcovul italian”?

2 VIDEO Ea este „găuritoarea” de prezervative din Sibiu

3 VIDEO Priviți ce postează Armata Rusiei!

4 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

5 Valentin Naumescu: Rusia a luat deja decizia privind Ucraina / Amănuntul uitat de mulți și invocat de profesor