Fotbal: Selecţionerul Cosmin Contra şi-a cerut scuze pentru injuriile adresate lui George Puşcaş

Fotbal: Selecţionerul Cosmin Contra şi-a cerut scuze pentru injuriile adresate lui George Puşcaş

Antrenorul echipei naţionale de fotbal a României, Cosmin Contra, şi-a cerut scuze în timpul conferinţei de presă de după partida cu Norvegia, scor 1-1, că i-a adus injurii atacantului George Puşcaş după ce acesta a ratat o lovitură de la 11 metri.

"Eu mi-am cerut scuze, şi îmi cer scuze pentru reacţia pe care am avut-o, se întâmplă la tensiunea care există în acele momente, şi datorită faptului că trebuia să bată altcineva acel penalty. Am avut o reacţie care nu îmi face plăcere, nici nu mi-am dat seama că am avut reacţia aia, am văzut-o şi acum şi îmi cer scuze pentru reacţia aia. Eu cred că sunt lucruri care se întâmplă în fotbal şi lucrurile au fost super-vorbite imediat după meci, împreună cu George, aşa că pentru mine subiectul este închis şi pentru George la fel, şi îl aşteptăm din nou să dea gol la meciul cu Suedia. Pe mine nu m-a deranjat că un jucător şi-a asumat responsabilitatea, poate să rateze oricine, au ratat mari jucători penalty-uri, pe mine m-a deranjat că nu s-a respectat ce s-a vorbit înainte de joc, atâta tot. S-a vorbit cu George, totul este OK şi mergem înainte împreună, să încercăm să ne calificăm", a declarat Contra.

Selecţionerul a avut o ieşire nervoasă pe banca tehnică a României, în minutul 52 al partidei, fiind surprins când îl înjura pe George Puşcaş, imediat după ce acesta a ratat penalty-ul. Potrivit lui, primul executant în cazul acordării unui penalty, era Nicolae Stanciu, dar Puşcaş şi-a asumat responsabilitatea executării loviturii de pedeapsă, şutul său fiind apărat de portarul Rune Jarstein.

Selecţionatele României şi Norvegiei au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), marţi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa F a preliminariilor EURO 2020 la fotbal. AGERPRES/(A - autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...