Fotbal: Serge Gnabry (Bayern Munchen), testat pozitiv la coronavirus

Fotbal: Serge Gnabry (Bayern Munchen), testat pozitiv la coronavirus

Internaţionalul german Serge Gnabry, jucătorul campioanei Europei, Bayern Munchen, a fost testat pozitiv la noul coronavirus şi nu va juca în meciul de miercuri, cu Atletico Madrid, în prima etapă a grupelor Ligii Campionilor la fotbal, transmite AFP.

Extrema de 25 de ani se simte ''bine', a precizat clubul pe site-ul său oficial, fotbalistul ''fiind în carantină acasă''.

Nu au fost oferite detalii legate de eventualele consecinţe pentru echipă, despre desfăşurarea meciului sau dacă şi alţi jucători au intrat în carantină.

Gnabry s-a pregătit marţi cu echipa, iar antrenorul Hansi Flick a declarat, în conferinţa de presă, că toţi jucătorii sunt apţi de meci. acesta este primul caz de infectare cu COVID-19 la Bayern.

Bayern, care a cucerit cinci trofee în această vară, titlul, Cupa şi Supercupa Germaniei, Liga Campionilor şi Supercupa Europei, va debuta miercuri în noul sezon de Champions League, pe teren propriu, contra echipei spaniole Atletico Madrid (ora 22:00), în Grupa A a competiţiei.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria