Fotbal: Sevilla, interesată de Ianis Hagi

Fotbal: Sevilla, interesată de Ianis Hagi

Echipa spaniolă de fotbal Sevilla FC este interesată de tânărul mijlocaş român Ianis Hagi, care este împrumutat de clubul belgian KRC Genk la Glasgow Rangers, relatează cotidianul spaniol AS.

Sursa menţionează că Hagi jr este urmărit de mai mult timp de clubul andaluz, iar interesul a crescut în ultima vreme, având în vedere neînţelegerile dintre jucător şi clubul belgian, evidenţiate de publicaţia belgiană La Meuse, precum şi vârsta mijlocaşului ofensiv (21 ani).

AS scrie că legătura dintre Sevilla şi numele lui Ianis Hagi s-a făcut şi vara trecută, iar tatăl fotbalistului, Gheorghe Hagi, fost jucător la Real Madrid şi FC Barcelona, a fost de părere că Sevilla ar fi o oportunitate pentru fiul său.

Publicaţia remarcă şi saltul calitativ al lui Ianis Hagi din ultimii ani, de la echipele naţionale de juniori la prima reprezentativă, jocul său bun cu ambele picioare, viziunea de joc care fac din el un candidat pentru liga spaniolă.

În acest sezon, Ianis Hagi a avut dificultăţi în a se adapta la Genk, iar în ianuarie a fost cedat la Rangers, unde a primit mai multă încredere şi evoluţiile sale au fost pe un trend ascendent.

Dacă la Sevilla, fosta adversară a echipei CFR Cluj în şaisprezecimile de finală ale Europa League, cuvântul de ordine în acest moment incert este prudenţa, numele lui Ianis Hagi poate rămâne totuşi pe masa clubului andaluz pentru vara viitoare.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Când intervine FBI e groasă / Amănunte sulfuroase din dosarul DNA care-l vizează pe Dragnea

2 Se făcuse sârma ghem știți voi unde? / Moldoveanca s-a operat de urgență la un spital privat / Atenție, n-a scris …

3 Date și amănunte care dau fiori...

4 România jefuită / Cât a încasat Anca Alexandrescu de la KazMunayGas, kazahii pe care Ponta i-a iertat de 600 mil…

5 Studiu britanic care dă de gândit: Persoanele care au avut COVID-19 pot avea imunitate cel puțin cinci luni, d…