Fotbal: Sezon cu 3 titluri naţionale, unul de vicecampioană, 3 locuri 3 şi 11 jucători la naţionala U21 pentru Gheorghe Hagi

Fotbal: Sezon cu 3 titluri naţionale, unul de vicecampioană, 3 locuri 3 şi 11 jucători la naţionala U21 pentru Gheorghe Hagi

Echipele patronate de Gheorghe Hagi au câştigat în sezonul 2018-2019 trei titluri de campioane naţionale, ultimul cucerit miercuri de Academia Hagi, care a câştigat finala Ligii Elitelor U15 în faţa Universităţii Craiova, cu scorul de 2-1.

Este pentru a doua oară în istoria de 10 ani când Academia Hagi reuşeşte să devină campioană naţională la primele trei categorii de vârstă (U19, U17, U15), precedenta performanţă fiind atinsă de constănţeni în sezonul 2012/2013, precizează site-ul oficial al grupării patronate de Gheorghe Hagi.

În acest sezon, Academia Hagi U10 a obţinut titlul de vicecampioană naţională, iar la Juniori U13 şi Juniori U11 a obţinut medaliile de bronz.

Tot locul 3 a fost ocupat şi la seniori de echipa lui Hagi, FC Viitorul, în spatele formaţiilor CFR Cluj şi FCSB.

Alte trofee cucerite anul acesta de juniorii Academiei Hagi sunt Supercupele României, la U19 şi U17.

La lotul echipei naţionale de fotbal U21, calificată în semifinalele Campionatului European din Italia şi San Marino, au fost convocaţi 11 jucători care activează la FC Viitorul sau au fost crescuţi la Academia Hagi: portarul Cătălin Căbuz, fundaşii Cristian Manea, Virgil Ghiţă, Radu Boboc şi mijlocaşii Tudor Baluţă, Dragoş Nedelcu, Alexandru Cicâldău, Andrei Ciobanu, Ianis Hagi, Florinel Coman şi Denis Draguş.

Denis Drăguş, convocat la lotul naţional U21, s-a accidentat şi a fost înlocuit în ultimul moment cu Ricardo Grigore.
AGERPRES (AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”