Fotbal: Simone Inzaghi, antrenorul lui Inter Milano, suspendat şi amendat după meciul cu AC Milan

Fotbal: Simone Inzaghi, antrenorul lui Inter Milano, suspendat şi amendat după meciul cu AC Milan

Simone Inzaghi, antrenorul lui Inter Milano, a fost suspendat un meci şi amendat cu 15.000 de euro după tensiunile de la finalul derby-ului de sâmbătă cu AC Milan, pierdut cu 2-1 de echipa sa, a anunţat marţi Liga italiană de fotbal, citată de AFP.

Simone Inzaghi a fost sancţionat fiindcă l-a insultat după meci pe arbitru pe tunelul care ducea la vestiar, a indicat Liga într-un comunicat.

Alessandro Bastoni, fundaşul lui Inter, a fost suspendat două etape pentru că "le-a adresat, la finalul meciului, o expresie jignitoare oficialilor, repetând de două ori această atitudine", potrivit comunicatului.

Lautaro Martinez, atacantul lui Inter, a fost amendat cu 10.000 de euro pentru că l-a insultat în ultimele secunde ale derby-ului pe Theo Hernandez, când fundaşul lui Milan părăsea terenul după ce a fost eliminat pentru joc periculos.

Hernandez, suspendat automat un meci după cartonaşul roşu, va trebui să achite o amendă de 5.000 de euro pentru că "a adoptat o atitudine provocatoare la adresa suporterilor echipei adverse".

După victoria sa, AC Milan a relansat cursa pentru titlu, revenind la un singur punct de liderul nerazzurro. AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale