Fotbal: Spaniolul Mateu Lahoz va arbitra meciul Macedonia de Nord - România, din preliminariile CM 2022

Fotbal: Spaniolul Mateu Lahoz va arbitra meciul Macedonia de Nord - România, din preliminariile CM 2022

Spaniolul Antonio Miguel Mateu Lahoz, arbitrul ultimei finale a Ligii Campionilor, va conduce meciul dintre naţionalele României şi Macedoniei de Nord, care va avea loc pe 8 septembrie, la Skopje, pe Tose Proeski Arena, de la ora 21:45, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022, a anunţat, marţi, Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

Antonio Miguel Mateu Lahoz, arbitrul finalei câştigate de Chelsea pe 29 mai (1-0 cu Manchester City), va fi ajutat de conaţionalii Pau Norbert Cebrian Devis şi Roberto Diaz Perez Del Palomar, în vreme ce al patrulea oficial va fi Jose Luis Munuera Montero.

Arbitru VAR a fost delegat Juan Martinez Munuera, iar arbitru asistent va fi Diego Barbero Sevilla.

Ibericul a mai condus două meciuri ale unor echipe de club din România.

Pe 1 decembrie 2011, arbitra meciul dintre Schalke 04 şi Steaua (2-1), din grupele Europa League, iar pe 1 august 2012 a oficiat la centru la partida dintre Fenerbahce şi FC Vaslui (1-1), din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

Meciul Islanda - România, care va avea loc pe 2 septembrie (ora 21:45), pe stadionul Laugardalsvollur din Reykjavik, va fi condus de o brigadă din Belarus, cu Aleksei Kulbakov la centru, în timp ce meciul România - Liechtenstein, din 5 septembrie (ora 21:45), pe Arena Naţională din Bucureşti va fi arbitrat de o brigadă feminină din Ucraina, cu Katerina Monzul la centru.

În grupă, după trei etape, pe primul loc se află Armenia (9 puncte), urmată de Macedonia de Nord (6), Germania (6), România (3), Islanda (3) şi Liechtenstein (0).
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu