Fotbal: Stanciu, la primul gol în acest sezon pentru Slavia Praga

Fotbal: Stanciu, la primul gol în acest sezon pentru Slavia Praga

Mijlocaşul român Nicolae Stanciu a marcat un gol pentru Slavia Praga, care a surclasat-o pe FK Teplice cu 5-1, vineri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a patra a campionatului de fotbal al Cehiei.

Stanciu a înscris al doilea gol al campioanei Cehiei (min. 13), celelalte fiind reuşite de Peter Olayinka (2), Petar Musa (27), Tomas Holes (52) şi Laco Takacs (68), în timp ce pentru învinşi a înscris Jakub Mares (61 - penalty).

Nicolae Stanciu, care a jucat doar 55 de minute la Slavia, a marcat primul său gol în acest campionat, în patru partide.

Oaspeţii au jucat cea mai mare parte a meciului în zece oameni, după eliminarea lui David Heidenreich (20).

Slavia e pe primul loc în clasament, cu 10 puncte, urmată de Sparta Praga (9 puncte), FC Slovacko, FK Jablonec (câte 7 puncte) şi Slovan Liberec, viitoarea adversară a FCSB în Europa League (6 p), toate patru din trei jocuri.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale