Fotbal: Steliano Filip şi-a reziliat contractul cu Hajduk Split

Fotbal: Steliano Filip şi-a reziliat contractul cu Hajduk Split

Fundaşul român Steliano Filip şi-a reziliat contractul cu echipa de fotbal Hajduk Split, a anunţat marţi clubul croat pe site-ul său oficial.

Filip, în vârstă de 24 de ani, s-a transferat în ianuarie anul trecut de la Dinamo Bucureşti la Hajduk, cu care a semnat un contract valabil trei ani şi jumătate. El a fost folosit puţin de echipa croată, doar cinci meciuri în sezonul trecut şi şase în cel actual. El nu a fost în lotul lui Hajduk pentru meciurile cu FCSB din turul 3 preliminar al Europa League. Formaţia bucureşteană s-a calificat atunci în play-off-ul competiţiei.

Filip a fost transferat de la LPS Banatul Timişoara la Dinamo în vara anului 2012 şi a adunat 153 de meciuri şi 7 goluri în toate competiţiile pentru prima echipă din Ştefan cel Mare. Singurul trofeu câştigat de fundaş cu Dinamo a fost Cupa Ligii în 2017.

Hajduk are unul dintre cele mai proaste sezoane din istoria sa, fiind în campionat pe locul 6 din zece echipe, la 22 de puncte de liderul Dinamo Zagreb. AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria