Fotbal: Suspectul în cazul atacului asupra echipei Borussia Dortmund urmărea un profit din colapsul acțiunilor grupării

Fotbal: Suspectul în cazul atacului asupra echipei Borussia Dortmund urmărea un profit din colapsul acțiunilor grupării

Suspectul anchetat în cazul atacului cu bombă asupra autocarului clubului de fotbal Borussia Dortmund urmărea să obțină un profit substanțial dintr-o schemă care viza declanșarea unui colaps în prețul acțiunilor clubului, scrie DPA, care citează procurori care se ocupă de caz.

Procurorii au anunțat că suspectul este Serghei W, o purtătoare de cuvânt a Biroului Federal al Procurorilor menționând că acesta nu are legătură cu grupări teroriste, ci urmărea speculații pe piața acțiunilor.

Anchetatorii nu au reușit până acum să descopere dovezi ale vreunui complice în atacul produs, a declarat purtătorul de cuvânt Frauke Koehler.

La 11 aprilie, autocarul cu jucătorii echipei Borussia Dortmund se îndrepta spre stadion pentru un meci din Champions League cu AS Monaco în momentul producerii a trei explozii, care l-au rănit pe fundașul spaniol Marc Bartra și au dus la amânarea cu o zi a partidei.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...