Fotbal: Tânăra care îl acuză pe Neymar de viol, audiată din nou de poliţie

Fotbal: Tânăra care îl acuză pe Neymar de viol, audiată din nou de poliţie

Tânăra care îl acuză pe starul fotbalului brazilian Neymar că ar fi violat-o, la Paris, a fost audiată pentru a doua oară de poliţia din Sao Paulo, în cursul zilei de marţi, informează AFP.

Najila Trindade Mendes de Sousa s-a prezentat la un comisariat din Sao Paulo însoţită de noul său avocat, Cosme Araujo.

Conform acestuia, poliţia i-a solicitat tinerei telefonul său mobil pentru expertize, însă aceasta a susţinut că l-a pierdut după prima sa depoziţie, pe 7 iunie.

"Telefonul a rămas fie în maşina fostului său avocat (Danilo Garcia de Andrade), fie într-o casă unde a mers după audiere", a adăugat avocatul la ieşirea de la comisariat.

Cosme Araujo este al patrulea avocat al tinerei Najila Trindade, după ce un prim cabinet de avocatură s-a retras din dosar în momentul depunerii plângerii din cauza unor contradicţii în declaraţiile reclamantei. Ulterior, alţi doi avocaţi s-au retras.

Atacantul echipei Paris Saint-Germain a fost acuzat că a violat-o pe Najila Trinidade într-un hotel din Paris, la jumătatea lunii mai, iar denunţătoarea a depus o plângere în acest sens la un comisariat din Santo Amaro, în apropiere de Sau Paulo.

Neymar a invocat o relaţie sexuală consimţită cu tânăra de 26 de ani, cu care a intrat în contact pe reţelele de socializare.

Problemele se ţin lanţ de Neymar în ultima perioadă, starul brazilian accidentându-se la glezna dreaptă în cursul unui meci amical al selecţionatei Braziliei şi a fost nevoit să declare forfait pentru Copa America, turneu găzduit de ţara sa între 14 iunie şi 7 iulie.AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea,editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa foto: Najila Trindade / Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria