Fotbal: Tragerea la sorţi pentru grupele cupelor europene nu va mai avea loc la Atena, ci la Nyon

Fotbal: Tragerea la sorţi pentru grupele cupelor europene nu va mai avea loc la Atena, ci la Nyon

Tragerea la sorţi pentru grupele Ligii Campionilor şi Europa League, programată la începutul lui octombrie, nu va mai avea loc la Atena, ci la sediul UEFA de la Nyon, cu porţile închise, a anunţat miercuri forul fotbalistic european, ce a luat această măsură din cauza pandemiei de Covid-19, transmite AFP.

"După o serie de discuţii cu autorităţile elene", UEFA a decis să organizeze pe malurile lacului Leman tragerea la sorţi pentru grupele Ligii Campionilor (1 octombrie) şi grupele Europa League (2 octombrie). În mod excepţional, nu vor asista nici reprezentanţi ai cluburilor, nici ziarişti, fiind admişi doar cei care au fost desemnaţi cei mai buni jucători şi antrenori ai sezonului 2019-2020.

"Deşi eficacitatea autorităţilor elene în gestionarea pandemiei de Covid-19 este recunoscută de toate părţile, şi ele împărtăşesc opinia că sănătatea publică trebuie să rămână prioritatea absolută", a explicat UEFA într-un comunicat.

"În actualele împrejurări, ar fi imposibilă organizarea unui eveniment de asemenea anvergură şi primirea unor invitaţi la Atena fără a încălca restricţiile şi cerinţele în vigoare", a adăugat UEFA. AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante