Fotbal: Tribunele ne-au împins spre victorie, a declarat Ianis Hagi (Rangers)

Fotbal: Tribunele ne-au împins spre victorie, a declarat Ianis Hagi (Rangers)

Internaţionalul român Ianis Hagi, eroul meciului cu Sporting Braga din Europa League, a declarat că suporterii au împins echipa scoţiană de fotbal Glasgow Rangers la victorie (3-2), joi seara, pe Ibrox Park.

''A fost extraordinar. Tribunele ne-au împins pentru fiecare gol - a fost senzaţional. Nu mai avea ce pierde. Eram conduşi cu 2-0 şi trebuia să forţăm, să marcăm şi să ne creăm goluri'', a declarat Hagi, care a marcat de două ori contra echipei portugheze.

''Sunt fazele eliminatorii şi când se petrec astfel de momente, nu mai ai ce pierde, trebuie să ieşi la atac. Primul meu gol a fost doar instinct, am intrat în centru şi am tras la prima bară. Mă bucur că a intrat'', a mai spus mijlocaşul ofensiv, citat de site-ul clubului scoţian.

Hagi jr a avut cuvinte de laudă pentru colegul său Joe Aribo, autorul golului egalării: ''Joe este un tip extraordinar. Să joci pe trei poziţii în mai puţin de 45 de minute e nebunesc, dar a fost acolo şi a dat o energie pozitivă de fiecare dată când a avut mingea. S-a sacrificat pentru echipă, deoarece a jucat ca fundaş stânga şi cred că a fost pentru prima oară. A fost remarcabil, a marcat acel gol, e un tip special''.

Ianis Hagi a lăudat şi atmosfera fierbinte de pe stadion: ''Ibrox e ceva diferit. Nu am mai simţit aşa ceva până acum şi sunt fericit că mă aflu aici''.

''A fost doar prima manşă şi trebuie să jucăm manşa secundă la ei. Va fi un meci deschis, iar ei sunt o echipă puternică, o echipă bună, joacă foarte bine cu mingea. Noi trebuie să mergem acolo cu aceeaşi mentalitate şi să luptăm timp de 90 de minute. Sper să ne calificăm'', a concluzionat Hagi, transferat de Rangers în această iarnă de la campioana Belgiei, Genk.

Ianis Hagi a marcat două goluri pentru Glasgow Rangers, care a învins-o pe Sporting Braga cu scorul de 3-2, joi seara, pe Ibrox Park, în prima manşă a şaisprezecimilor de finală ale Europa League la fotbal.

Mijlocaşul ofensiv a fost eroul echipei scoţiene, care a revenit după ce lusitanii au condus cu 2-0, prin golurile marcate de Fransergio (11) şi Abel Ruiz (59). Sub privirile tatălui său, Gheorghe Hagi, Ianis a redus din diferenţă în min. 62, cu un şut la colţul scurt din interiorul careului, Joe Aribo a restabilit egalitatea (75), iar Hagi jr a marcat golul victoriei (82), dintr-o lovitură liberă deviată de Palinha.

Ianis Hagi a fost integralist la primul său meci european în tricoul lui Rangers.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante