Fotbal: Ultimele testări la coronavirus au fost negative la clubul Universitatea Craiova

Fotbal: Ultimele testări la coronavirus au fost negative la clubul Universitatea Craiova

Clubul de fotbal Universitatea Craiova a anunţat, sâmbătă, pe Facebook, că ultimele testări la coronavirus în cadrul său au avut rezultate negative.

''Rezultatele COVID-19 venite astăzi NEGATIVE în proporţie de 100%. Ne pregătim pentru meciul cu Astra Giurgiu în formulă completă'', a transmis clubul din Bănie.

Joi seara, clubul anunţat două cazuri pozitive la noul coronavirus în staff-ul echipei.

''Din păcate, la testarea suplimentară au fost două cazuri pozitive, ambele din rândul staff-ului Universităţii Craiova. Vestea bună este ca toţi fotbaliştii noştri sunt negativi, având un singur test neconcludent'', se arăta în comunicatul clubului din Bănie.

Luni, Universitatea anunţa că un membru din staff-ul tehnic al echipei a fost depistat pozitiv la COVID-19, iar un alt membru al staff-ului avea un rezultat neconcludent. Marţi, clubul a precizat că rezultatul neconcludent a ieşit negativ la retestare.

Meciul dintre Astra şi Universitatea Craiova, din etapa a 9-a a fazei play-off a Ligii I, a fost programat de LPF pentru miercuri 29 iulie, de la ora 21:30.

De la reluarea campionatului Ligii I la fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucătorii şi angajaţii cluburilor FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova şi Politehnica Iaşi, ceea ce a dus la suspendarea mai multor meciuri şi la deschiderea unor anchete epidemiologice de către Direcţiile de Sănătate Publică.

După ultima testare, campioana en titre a României a devenit echipa cu cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din Liga I, 26.

De asemenea, în Liga a II-a au fost depistate cazuri pozitive la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, FC Argeş şi ASU Politehnica Timişoara.

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate patru cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante