Fotbal: Umtiti, testat pozitiv la COVID-19, în ziua meciului FC Barcelona - Bayern Munchen

Fotbal: Umtiti, testat pozitiv la COVID-19, în ziua meciului FC Barcelona - Bayern Munchen

Clubul de fotbal FC Barcelona a anunţat, vineri, cu câteva ore înaintea meciului cu Bayern Munchen, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, că fundaşul Samuel Umtiti a fost testat pozitiv la COVID-19, este asimptomatic şi izolat la domiciliu, transmite EFE.

''În urma testelor PCR realizate joi, jucătorul Samuel Umtiti din prima echipă a fost testat pozitiv la COVID-19. Sportivul infectat este asimptomatic, are o stare de sănătate bună şi este izolat la domiciliul său'', a anunţat clubul, care a precizat că a informat autorităţile sportive şi sanitare competente.

Umtiti nu a făcut deplasarea la Lisabona pentru turneul Final 8 al Ligii Campionilor, el fiind accidentat.

Meciul FC Barcelona - Bayern Munchen se dispută vineri seara, pe Estadio da Luz din Lisabona (22:00, ora României), în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…