Fotbal: Universitatea Cluj - FC Hermannstadt 0-2, în prima manşă a barajului pentru Liga I

Fotbal: Universitatea Cluj - FC Hermannstadt 0-2, în prima manşă a barajului pentru Liga I

FC Hermannstadt a făcut un pas important spre rămânerea pe prima scenă a fotbalului românesc, după ce a învins-o pe Universitatea Cluj cu scorul de 2-0 (0-0), duminică seara, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, în prima manşă a barajului pentru Liga I.

Sibienii s-au impus prin două goluri marcate în două minute, de Petrişor Petrescu (79), cu un şut de la circa 25 de metri, pe contraatac, şi de congolezul Juvhel Tsoumou (80), după o eroare a fundaşului Ionuţ Ursu.

''U'', care a terminat sezonul pe locul al treilea în liga secundă, şi-a creat situaţii de gol prin Dorin Goga (14, 25, 54) şi Nicolae Pîrvulescu (46), în timp ce sibienii au ratat prin Tsoumou (10, 66), Daniel Tătar (28, bară), Sergiu Popovici (73).

Oaspeţii, care au încheiat play-out-ul în Liga I pe antepenultimul loc, puteau primi un penalty în min. 36, la o intervenţie ratată a portarului Cosmin Dur-Bozoancă.

Meciul s-a disputat în faţa a 25.664 spectatori, iar pe final a fost întrerupt câteva minute, după ce un spectator a pătruns pe teren.

Meciul retur va avea loc miercuri 12 iunie, la Sibiu, de la ora 18:00.

FC Universitatea Cluj - FC Hermannstadt 0-2 (0-0), Cluj Arena - Cluj-Napoca
Au marcat: Petrişor Petrescu (79), Juvhel Tsoumou (80).
Arbitru: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Marius Nicoară (Drobeta-Turnu Severin); arbitru de rezervă: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş)
Observatori: Corneliu Fecioru (Bucureşti) - CCA, Felix Grigore (Bucureşti) - FRF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa foto: (c) FC Universitatea Cluj /facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /