Fotbal: Unsprezece juniori promovaţi de la Academia Hagi la echipa de seniori FC Viitorul

Fotbal: Unsprezece juniori promovaţi de la Academia Hagi la echipa de seniori FC Viitorul

Unsprezece fotbalişti juniori de la Academia Gheorghe Hagi au fost promovaţi în lotul de seniori al echipei FC Viitorul, aceştia participând la antrenamentele conduse de Mircea Rednic în ultimele săptămâni.

"FC Viitorul Constanţa îşi continuă proiectul de promovare continuă a celor mai talentaţi jucători ai Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi. Începând de la finele anului trecut, odată cu revenirea echipei din mini-vacanţa de iarnă, la toate antrenamentele formaţiei pregătite de Mircea Rednic au participat numai puţin de 11 juniori din cadrul celei mai puternice Academii de Fotbal din România, conform ierarhiei FRF", anunţă, marţi, clubul FC Viitorul pe site-ul său oficial .

Cei 11 jucători promovaţi la echipa de seniori sunt: Alexi Pitu, Sabin Stănciulescu, Alexandru Georgescu, Darius Grosu, Constantin Grameni, Luca Andronache, Răzvan Tănasă, Ştefan Bodişteanu, Gabriel Dănuleasa, Gabriel Buta şi Alexandru Crivac.

Antrenorul Mircea Rednic a declarat că pe unii dintre aceştia îi va folosi titulari în partidele din acest retur de campionat.

"În această perioadă au venit la noi jucători din cadrul Academiei şi sunt surprins că nu a fost interes faţă de ei. Sunt mulţumit de ei de modul în care se pregătesc, chiar surpriză mare la testele fizice, iar acest lucru arată că se lucrează bine la Academie. Sunt jucători pe care o să îi vedeţi cât de curând în primul 11", a declarat antrenorul Mircea Rednic.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria