Fotbal: Usain Bolt are ofertă de la un club din Europa (presă)

Fotbal: Usain Bolt are ofertă de la un club din Europa (presă)

Fostul mare atlet Usain Bolt, care vrea să devină fotbalist profesionist şi este testat de echipa australiană Central Coast Mariners, are ofertă de la un club din Europa de Sud, a anunţat cotidianul The Daily Telegraph, care nu dezvăluie numele grupării interesate de starul jamaican.

Potrivit ziarului, Central Coast Mariners trebuie să se mişte repede dacă nu vrea să-l piardă pe Bolt, care este dorit de o echipă din Europa de Sud, care îi oferă un contract de doi ani şi jumătate. Este vorba de o formaţie din sudul Europei, cumpărată recent de investitori ambiţioşi şi care îşi propune calificarea în Liga Campionilor.

Site-ul tuttomercatoweb.com scrie că este vorba de clubul italian AC Milan. Bolt şi prestigiosul club italian au în comun faptul că sunt sponsorizaţi de firma Puma.

Bolt, deţinătorul recordurilor mondiale la 100 m (9sec58/100) şi 200 m (19sec19/100), de opt ori campion olimpic, s-a retras anul trecut după Mondialele de atletism de la Londra şi a început să se antreneze pentru a debuta într-o carieră de fotbalist. Central Coast Mariners i-a oferit o şansă şi l-a testat înainte de a decide dacă îl va angaja pe jamaican.

La prima sa titularizare, Bolt, 32 ani, a marcat o dublă într-un meci amical disputat pe 12 octombrie. A-League debutează pe 19 octombrie.
AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bătaie la Antene! / Încăierare în baie la Antena Stars!

2 A fost arestat interlopul care jefuia români în benzinăriile din Austria

3 „Eu încep să cred că Dominic Fritz ăsta este prost. Dar prost rău”

4 Miracol în politică! / Uite pe unul care a renunțat la ciolan pentru principii!

5 STENOGRAME „Tu ești curvă, dacă ai atitudinea asta…Băi! Tu cât de dobitoacă să fii…​” / Interlop către noua șefă…