Fotbal: Usain Bolt are ofertă de la un club din Europa (presă)

Fotbal: Usain Bolt are ofertă de la un club din Europa (presă)

Fostul mare atlet Usain Bolt, care vrea să devină fotbalist profesionist şi este testat de echipa australiană Central Coast Mariners, are ofertă de la un club din Europa de Sud, a anunţat cotidianul The Daily Telegraph, care nu dezvăluie numele grupării interesate de starul jamaican.

Potrivit ziarului, Central Coast Mariners trebuie să se mişte repede dacă nu vrea să-l piardă pe Bolt, care este dorit de o echipă din Europa de Sud, care îi oferă un contract de doi ani şi jumătate. Este vorba de o formaţie din sudul Europei, cumpărată recent de investitori ambiţioşi şi care îşi propune calificarea în Liga Campionilor.

Site-ul tuttomercatoweb.com scrie că este vorba de clubul italian AC Milan. Bolt şi prestigiosul club italian au în comun faptul că sunt sponsorizaţi de firma Puma.

Bolt, deţinătorul recordurilor mondiale la 100 m (9sec58/100) şi 200 m (19sec19/100), de opt ori campion olimpic, s-a retras anul trecut după Mondialele de atletism de la Londra şi a început să se antreneze pentru a debuta într-o carieră de fotbalist. Central Coast Mariners i-a oferit o şansă şi l-a testat înainte de a decide dacă îl va angaja pe jamaican.

La prima sa titularizare, Bolt, 32 ani, a marcat o dublă într-un meci amical disputat pe 12 octombrie. A-League debutează pe 19 octombrie.
AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Trei tinere au restituit o borsetă cu 13.000 de euro pierdută de un şofer după ce poliţiştii au făcut publice …

2 ULTIMA ORĂ Este oficial, Facultatea de Drept a Universității București va exmatricula 45 de studenți din anul …

3 Regina videochatului din România câștigă în două săptămâni cât Iohannis în trei ani?

4 Teodorovici, care a fost partea ta? / Cum ajung banii de la UE în buzunarele baronilor PSD / Azi, miliardul de eur…

5 Valentina Pelinel, transformare radicală la 40 de ani