Fotbal: Valentin Mihăilă, transferat de la Universitatea Craiova la Parma

Fotbal: Valentin Mihăilă, transferat de la Universitatea Craiova la Parma

Internaţionalul român de tineret Valentin Mihăilă s-a transferat de la Universitatea Craiova la echipa italiană Parma, a anunţat clubul din Bănie, luni, pe pagina sa de Facebook.

''The Golden Boy Valentin Mihăilă va juca în Serie A la Parma Calcio 1913 şi va duce întotdeauna cu el toată dragostea suporterilor Universităţii Craiova. Suntem mândri că la 20 de ani devine unul dintre cei mai valoroşi tineri jucători plecaţi din Europa de Est într-un campionat din 'Big Four''', se arată în mesajul clubului craiovean.



Clubul Parma a confirmat transferul, precizând că jucătorul a semnat un contract valabil până la data de 30 iunie 2025.

Presa din Peninsulă a relatat de la finalul săptămânii trecute despre mutarea extremei stânga la Parma. Cunoscutul jurnalist italian Gianluca Di Marzio a scris că suma de transfer ar fi de 7-8 milioane de euro.

Crescut de Universitatea Craiova, Mihăilă a debutat la 18 ani în prima echipă şi a strâns 70 de prezenţe, 10 goluri şi 13 pase de gol, precizează sursa menţionată. De asemenea, are cinci goluri marcate în şase partide la naţionala Under-21, printre care o triplă contra Finlandei.

În acest sezon, Mihăilă a jucat 5 meciuri în Liga I, dar nu a marcat niciun gol.

Parma (locul 16 în Serie A) a anunţat luni alte trei transferuri, venezueleanul Yordan Osorio (FC Porto), Hans Nicolussi Caviglia (Juventus) şi francezul Wylan Cyprien (Nice).
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…