Fotbal: Victorie la scor a Borussiei Dortmund la Paderborn, în Bundesliga

Fotbal: Victorie la scor a Borussiei Dortmund la Paderborn, în Bundesliga

Borussia Dortmund a surclasat-o pe SC Paderborn cu scorul de 6-1, duminică seara, în deplasare, într-o partidă din etapa a 29-a a campionatului de fotbal al Germaniei.

După o primă repriză ''albă'', Thorgan Hazard (54), Jadon Sancho (57, 74, 90+1), Achraf Hakimi (85) şi Marcel Schmelzer (89) au marcat pentru oaspeţi, în timp ce golul ultimei clasate a fost înscris de Uwe Hünemeier (72 - penalty).

Borussia venea după eşecul cu 0-1 în ''der Klassiker'' cu Bayern (0-1).

Sancho, cu acest hat-trick, a ajuns la 17 goluri în acest sezon în Bundesliga, fiind pe locul al treilea al marcatorilor, după polonezul Robert Lewandowski (Bayern Munchen), cu 29 de goluri, şi germanul Timo Werner (RB Leipzig), cu 24 de goluri.

Internaţionalul englez a cerut ''dreptate pentru George Floyd" (Justice for George Floyd), prezentând un tricou cu acest înscris, în semn de susţinere a cauzei cetăţeanului american ucis de poliţie la Minneapolis.

Luni va avea loc ultimul meci al rundei, FC Koln - RB Leipzig.

În clasamentul Bundesligii conduce Bayern Munchen, cu 67 puncte, urmată de Borussia Dortmund, 60 puncte, Borussia Moenchengladbach, 56 puncte, Bayer Leverkusen, 56 puncte, RB Leipzig, 55 puncte (28 jocuri), VfL Wolfsburg, 42 puncte, Hoffenheim, 42 puncte, etc.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Sursa foto: Borussia Dortmund /Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”