Fotbal: Victorii pentru Bosnia şi Lituania în preliminariile CM 2022

Fotbal: Victorii pentru Bosnia şi Lituania în preliminariile CM 2022

Selecţionata Bosniei a învins în deplasare, cu scorul de 2-0, naţionala Kazahstanului, într-o partidă contând pentru Grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal ediţia 2022, disputată sâmbătă.

Ambele goluri ale învingătorilor au fost marcate de Smail Prevljak, jucătorul echipei belgiene KAS Eupen, în minutele 25 şi 66.

Foto: (c) Pavel Mikheyev/REUTERS


În urma acestui succes, Bosnia a acumulat şase puncte şi a urcat pe poziţia secundă în clasamentul acestei grupe, dominată de Franţa (12 puncte), care dispută săptămâna aceasta turneul Final Four al Ligii Naţiunilor. Kazahstanul se află pe ultimul loc, cu 3 puncte.

Într-un alt meci programat sâmbătă în calificările europene pentru CM 2022, echipa Lituaniei s-a impus pe teren propriu, cu 3-1, în faţa formaţiei Bulgariei, prin golurile lui Justas Lasickas (18) şi Fedor Cernych (82, 84). Pentru oaspeţi a punctat Kiril Despodov (74).

Foto: (c) Ints Kalnins/REUTERS


Lituania, care venea după cinci înfrângeri consecutive, a obţinut cu această ocazie primele sale trei puncte în Grupa C, ocupând ultimul loc în clasament. Bulgaria se află pe penultima poziţie, cu 5 puncte, la egalitate cu Irlanda de Nord, care are însă două meciuri mai puţin disputate. Primele locuri sunt ocupate de Italia (14 p) şi Elveţia (8 p).
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Andreea Preda)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro