Fotbal: Victorii pentru Brazilia, Uruguay şi Chile, în preliminariile CM 2022

Fotbal: Victorii pentru Brazilia, Uruguay şi Chile, în preliminariile CM 2022

Selecţionatele Braziliei, Uruguayului şi Chile au câştigat meciurile disputate vineri în preliminariile sud-americane ale Cupei Mondiale de fotbal din 2022, care va fi organizată de Qatar.

Brazilia, fără vedeta Neymar, a trecut la limită de Venezuela, cu 1-0, la Sao Paulo, prin golul marcat de Roberto Firmino (66).

Jucătorul Alexander Gonzalez, legitimat la Dinamo Bucureşti, a fost introdus în echipa oaspete în min. 64, în locul lui Roberto Rosales.

Uruguayul a învins Columbia în deplasare la scor de forfait, cu 3-0, golurile echipei Celeste fiind marcate de Edinson Cavani (5), Luis Suarez (54) şi Darwin Nunez (73). Columbia a încheiat meciul în zece oameni, după eliminarea fundaşului Yerry Mina (90).

Chile a trecut pe teren propriu de Peru cu 2-0, prin ''dubla'' lui Arturo Vidal (20, 35).

În meciurile jucate joi, Argentina a fost ţinută în şah de Paraguay pe teren propriu, 1-1, iar Ecuadorul a câştigat în Bolivia cu 3-2.

Brazilia şi Argentina ocupă primele două locuri în clasamentul preliminariilor sud-americane pentru CM 2022 după trei etape:
1. Brazilia 9 puncte
2. Argentina 7
3. Ecuador 6
4. Uruguay 6
5. Paraguay 5
6. Chile 4
7. Columbia 4
8. Peru 1
9. Venezuela 0
10. Bolivia 0
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”