Fotbal: Vintilă (FCSB) - Eu pun pe primul loc echipa, chiar nu contează dacă sunt dat afară

Fotbal: Vintilă (FCSB) - Eu pun pe primul loc echipa, chiar nu contează dacă sunt dat afară

Tehnicianul Bogdan Argeş Vintilă, instalat vineri în funcţia de antrenor principal la FCSB, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că întotdeauna pune pe primul loc echipa şi că nu contează pentru el dacă şi când este destituit.

"Eu nu mă gândesc şi nu m-am gândit niciodată la mine ca antrenor. Eu nu m-am pus pe mine în faţă, să fac ce mi-e mie bine. Echipa e prima. Dacă ei îi e bine, îmi e bine şi mie. Eu pun tot timpul pe primul loc echipa. Nu pe mine. Eu am rezultate, bine, nu am rezultate, sunt dat afară. Chiar nu contează dacă sunt dat afară sau nu, eu sunt un simplu om care vrea să muncească şi face ce îi place şi unde îi place. Eu nu mă gândesc la mine, mă gândesc la ceilalţi. Antrenorul ştie când semnează, dar nu ştie când pleacă. Asta e o vorbă veche. Dacă stau două zile, până mâine să spunem, asta e, care e problema? Dacă ai credinţă în Dumnezeu nu ţii cu dinţii de absolut nimic, pentru că toate sunt lucruri care azi vin, mâine pleacă. Poate sunt o persoană inconştientă sau curajoasă, chiar nu mă interesează cum mă consideră lumea", a afirmat el.

Bogdan Vintilă va debuta pe banca formaţiei roş-albastre, duminică, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş. În această partidă el a menţionat că va menaja anumiţi jucători în perspectiva returului întâlnirii cu Vitoria Guimaraes din play-off-ul Europa League.

"Este un volum foarte mare de muncă, sunt foarte multe lucruri de pus la punct. Îmi doresc ca pentru jocul de mâine să avem inspiraţie în tot ceea ce facem. Ne aşteaptă un joc dificil, dar nu foarte greu. Întâlnim o echipă cu un antrenor foarte bun, o echipă bună pe teren propriu, dar care are şi momente mai puţin reuşite. Trebuie să gestionez foarte bine lotul pentru că mergem pe două fronturi, Europa League şi Liga I. Trebuie avut grijă de randamentul fiecăruia şi de starea de oboseală. Cu siguranţă vor fi modificări, dar chiar nu contează la ce lot am la dispoziţie pentru că toţi sunt jucători foarte buni. Suntem la început de sezonul şi e normal să avem anumite priorităţi. Normal că în campionat nu suntem pe un loc pe care să fim mulţumiţi, dar nici nu e o problemă de viaţă şi de moarte. Asta este, muncim şi trebuie să urcăm înapoi pe locurile fruntaşe. Mergem cu încredere să ne jucăm şansa în toate meciurile. Am un lot bun şi echilibrat, acum totul depinde de noi", a afirmat tehnicianul.

"Am găsit jucători buni care îşi doresc enorm de mult să reuşească. E un grup bun şi sunt încrezător. Am încredere deplină în tot ceea ce vom face de acum încolo. E adevărat că am luat echipa din mers şi sunt de o zi aici, dar pun pasiune şi consider că jucătorii se vor ridica la nivelul renumelui echipei. Pintilii şi Tănase sunt jucători cu personalitate şi vor rămâne căpitani, nu este nicio problemă din punctul meu de vedere", a adăugat noul antrenor al formaţiei FCSB.

Întrebat dacă este împăcat cu ideea că finanţatorul Gigi Becali va face echipa şi schimbările la fiecare meci, Vintilă a răspuns râzând: "Altă întrebare. Vă rog, altă întrebare. Nu vreau să fac speculaţii. Dacă mai aveţi întrebări legate de meciul cu Mediaş. Orice aş spune nu e luat în seamă. Aşa că asta e viaţa".

Vintilă a precizat că nu se teme de nimic în mandatul său la FCSB. "Poate o să vă surprindă, poate se va glumi pe seama mea, dar eu cât am credinţă în Dumnezeu nu mi-e frică de nimic. Nu mă tem de nimic. Văd că subiectul cu religia este o chestiune prin care se cam râde de tine... Nu este nicio problemă, le ducem mai departe, şi cu bune, şi cu rele", a spus Bogdan Vintilă, care a încheiat conferinţa de presă făcându-şi cruce, aşa cum procedează şi finanţatorul clubului FCSB, Gigi Becali, după fiecare întâlnire cu reprezentanţii mass-media.

Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, duminică, de la ora 21:00, în deplasare, formaţia Gaz Metan Mediaş, într-o partidă contând pentru etapa a 7-a a Ligii I.
AGERPRES (V, AS-editor: Marius Ţone, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO Ultimele imagini cu Putin, la slujba de Paște...

5 O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o la „relații sexuale împotriva naturii cu orice bărbat, femeie sau animal”