Fotbal: Viorel Moldovan este noul antrenor principal al echipei Petrolul Ploieşti

Fotbal: Viorel Moldovan este noul antrenor principal al echipei Petrolul Ploieşti

Tehnicianul Viorel Moldovan a fost instalat, duminică, în funcţia de antrenor principal al echipei de fotbal Petrolul Ploieşti, informează site-ul oficial al grupării prahovene.

"Viorel Moldovan este noul antrenor principal al FC Petrolul Ploieşti, după ce a ajuns, astăzi, la un acord cu oficialii clubului nostru. Tehnicianul în vârstă de 48 de ani a semnat un angajament valabil pentru următoarele două stagiuni, dorinţa mărturisită fiind, bineînţeles, aceea a promovării pe scena primului eşalon. Viorel Moldovan va începe treaba la Petrolul de mâine, iar din staff-ul său vor face parte Francisc Dican (antrenor secund) şi Stelian Isac (preparator fizic). Bun venit şi mult succes, Viorel Moldovan", se arată pe site-ul citat.

Moldovan a declarat că provocarea de a reuşi o nouă promovare în Liga I l-a determinat să accepte oferta grupării prahovene.

"Tentaţia acestei provocări a fost mult, mult prea mare, şi ideea în sine, aceea de a reuşi o nouă promovare, de această dată cu FC Petrolul, m-a motivat foarte mult şi a stat la baza deciziei mele de a veni la Ploieşti. Ştiu că voi lucra la un club cu tradiţie, cu suporteri minunaţi, cu istorie, iar asta mă face să fiu extrem de entuziasmat că am ajuns la Petrolul. Pe această cale vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost implicaţi în aducerea mea. Am văzut că sunt dorit foarte mult, lucru care îmi dă şi mai multă încredere şi energie pentru a reuşi ca, la finalul sezonului, să urcăm pe prima scenă fotbalistică", a declarat Viorel Moldovan.

Fost component al "Generaţiei de Aur", Viorel Moldovan şi-a început cariera de antrenor la formaţia FC Vaslui, el pregătind ulterior echipele FC Braşov, Sportul Studenţesc, Rapid Bucureşti şi AJ Auxerre. El a fost secund al primei reprezentative, în perioada 2014-2016, dar şi principal al naţionalei Under 21 (2014), iar în ultimele două sezoane a condus formaţia Chindia Târgovişte, grupare cu care a promovat în prima ligă, la capătul stagiunii 2018-2019.
AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Javra, îngropată definitiv de Buzăianu! / Cât „cașcaval” a primit viitoarea „regină a pușcăriașilor”

2 Așa o fi?

3 Dragnea confirmă scandalul cu țiitoarea! Mesaj de ultimă oră

4 „Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi."

5 Așa o fi?