Fotbal: Vlad Chiricheș își va prelungi contractul cu Napoli, scrie presa italiană

Fotbal: Vlad Chiricheș își va prelungi contractul cu Napoli, scrie presa italiană

Fundașul român Vlad Chiricheș își va prelungi contractul cu echipa italiană de fotbal Napoli, scrie cotidianul Il Mattino.

Venit în 2015 de la gruparea engleză Tottenham Hotspur, Chiricheș, care are 28 de ani, a stârnit lunile trecute interesul mai multor echipe, dar clubul din sudul Italiei vrea să-l păstreze. Antrenorul lui Napoli, Maurizio Sarri, adeptul rotației jucătorilor, îl folosește din ce în ce mai des pe Chiricheș pentru a le permite lui Raul Albiol și Kalidou Koulibaly să se odihnească. Internaționalul român are în actualul sezon cinci apariții în Serie A și una în Liga Campionilor.

Chiricheș a intrat de acum în mecanismele echipei și s-a dovedit o rezervă de încredere pentru Sarri, căruia i-ar fi greu să găsească rapid alt fundaș care să se adapteze schemelor sale de joc, comentează Il Mattino. Potrivit ziarului, Chiricheș negociază cu Napoli prelungirea contractului său, care este valabil până în 2018. Fotbalistul este aproape să semneze o nouă înțelegere, valabilă până în 2022, însă dorește să beneficieze de mai mult timp de joc.

Napoli a anunțat marți că un alt jucător al său, fundașul stânga algerian Faouzi Ghoulam, și-a prelungit contractul. Ghoulam și-a prelungit până în 2022 înțelegerea ce ar fi expirat în iunie 2018

Napoli este pe locul 2 în Serie A, după 15 etape, și are șanse să se califice în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Teodora Oprea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro