Fotbal: Xavi vrea să înceapă ''un proiect de la zero'' la FC Barcelona

Fotbal: Xavi vrea să înceapă ''un proiect de la zero'' la FC Barcelona

Xavi Hernandez, fostul căpitan al formaţiei FC Barcelona, a declarat că îşi doreşte să revină la echipa sa de suflet în calitate de antrenor, la momentul potrivit, pentru a putea începe "un proiect de la zero" la gruparea catalană de fotbal, informează Reuters.

"Marea speranţă pe care o am acum este să devin antrenorul Barcei şi să o readuc pe calea victoriei. Sunt un om al clubului şi aş vrea să revin la momentul potrivit, pentru a putea începe un proiect de la zero", a declarat Xavi într-un interviu video acordat ziarului Sport din Barcelona.

Mass-media spaniolă a anunţat că Xavi, care pregăteşte în prezent formaţia Al Sadd din Qatar, a fost contactat de conducătorii Barcelonei în luna ianuarie, pentru a-l înlocui pe Ernesto Valverde, înainte de numirea actualului antrenor, Quique Setien.

"(Reprezentanţii clubului) au venit după mine în ianuarie şi am discutat. Le-am spus că circumstanţele şi timing-ul nu sunt potrivite. Este clar însă că acest scenariu ar fi perfect după alegeri. Nu exclud nimic", a adăugat fostul mijlocaş internaţional, în vârstă de 40 ani.

Noua conducere a clubului FC Barcelona urmează să fie aleasă în vara lui 2021.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dãdârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”