Fotbal/Coronavirus: A murit mama antrenorului Pep Guardiola (Manchester City)

Fotbal/Coronavirus: A murit mama antrenorului Pep Guardiola (Manchester City)

Mama antrenorului spaniol al echipei Manchester City, Pep Guardiola, Dolors Sala Carrio, a murit după ce a contractat infecţia cu Covid-19, a anunţat luni, pe contul de Twitter, clubul din Premier League, scrie AFP.

''Familia lui Manchester City este devastată după ce astăzi (luni) a aflat că mama antrenorului Pep (Guardiola), Dolors Sala Carrio, a încetat din viaţă la Manresa, aproape de Barcelona, după ce a contractat coronavirusul. Avea 82 de ani. Întregul club îşi exprimă condoleanţele în acest moment dificil prin care trece Pep'', se arată în postare .

Pep Guardiola a fost unul dintre primii oameni din fotbal care a sprijinit personalul medical încă de la începutul luptei cu pandemia de coronavirus.

Pe 24 martie, fostul antrenor al lui Barca (2008-2012) şi Bayern Munchen (2013-2016) a donat un milion de euro pentru achiziţionarea de echipamente medicale necesare spitalelor din Catalonia.

Conform ultimului raport trimis luni de autorităţile sanitare spaniole, această ţară are 135.032 cazuri infectaţi, cu 13.055 decese. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...