Fotbal/Coronavirus: Cei trei membri pozitivi din staff-ul echipei Universitatea Craiova sunt asimptomatici

Fotbal/Coronavirus: Cei trei membri pozitivi din staff-ul echipei Universitatea Craiova sunt asimptomatici

Clubul de fotbal Universitatea Craiova a anunţat, luni, pe site-ul său oficial că cei trei membri din staff-ul echipei testaţi pozitiv la coronavirus sunt asimptomatici.

''Toţi cei trei colegi ai noştri din staff-ul Ştiinţei depistaţi pozitiv sunt asimptomatici şi se simt foarte bine, atât fizic cât şi psihic. Le dorim însănătoşire grabnică şi îi aşteptăm cât mai repede lângă echipă'', a anunţat clubul.

Universitatea anunţa sâmbătă că testele făcute de echipă au avut rezultate negative: ''Rezultatele COVID-19 venite astăzi NEGATIVE în proporţie de 100%. Ne pregătim pentru meciul cu Astra Giurgiu în formulă completă''.

Joi seara, clubul comunicase existenţa a două cazuri pozitive la noul coronavirus în staff-ul echipei, după ce luni informase că un alt membru din staff-ul tehnic a fost depistat pozitiv la COVID-19.

Meciul dintre Astra şi Universitatea Craiova, din etapa a 9-a a fazei play-off a Ligii I, a fost programat pentru miercuri 29 iulie, de la ora 21:30, la Giurgiu.

De la reluarea campionatului Ligii I la fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucătorii şi angajaţii cluburilor FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova şi Politehnica Iaşi, ceea ce a dus la suspendarea mai multor meciuri şi la deschiderea unor anchete epidemiologice de către Direcţiile de Sănătate Publică.

De asemenea, în Liga a II-a au fost depistate cazuri pozitive la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, FC Argeş şi ASU Politehnica Timişoara.

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate patru cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

 

Sursa foto: (c) Universitatea Craiova/facebook

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Totul a fost o minciună” / Consilier OMS apropiat de Biden susţine brusc ideea că virusul provine din laborator

2 Liderul unui temut clan de lângă București, asasinat în SUA. A fost executat de mafia românească pentru 200.00…

3 Palatul Regal şi Cazinoul din Mamaia, pierdute definitiv printr-o sentinţă revoltătoare care-i uşurează viaţa …

4 Balamuc la vârful Poliției Române? / Gavriș fusese numit vineri seară, chiar în timp ce era la Hanul lui Manuc, …

5 Liberalizarea pieței energiei / Care este diferența între prețul din serviciul universal și cea mai mică ofert…