Fotbal/Coronavirus: Cluburile din Premier League au pus la punct ultimele detalii înainte de reluarea meciurilor

Fotbal/Coronavirus: Cluburile din Premier League au pus la punct ultimele detalii înainte de reluarea meciurilor

Cluburile din Premier League s-au reunit joi pentru a pune la punct ultimele detalii înainte de reluarea meciurilor, după o pauză de trei luni datorată pandemiei de coronavirus, informează France Football.

Premier League se va relua pe 17 iunie cu două restanţe, Aston Villa - Sheffield United şi Manchester City - Arsenal.

Cluburile au renunţat aproape în totalitate la desfăşurarea meciurilor pe teren neutru, un principiu care a fost mult timp un element central al "Restart Project" conceput de Premier League. Printre cele 92 de meciuri rămase, unul singur ar putea fi vizat de această dispoziţie: Manchester City - Liverpool, de pe 2 iulie. Decizia în privinţa acestei partide va fi luată de primăria oraşului Manchester.

Cu ocazia reuniunii de joi, a fost stabilit protocolul sanitar care însoţeşte reluarea campionatului. cel mult 300 de persoane vor putea asista la meciuri, incluzând staff-urile celor două echipe, ziariştii, tehnicienii TV şi personalul însărcinat cu controalele antidoping. În unele părţi ale stadioanelor va fi permis doar accesul jucătorilor şi al unei părţi a staff-ului.

În fine, primele meciuri programate după reluare vor fi precedate de un minut de reculegere în memoria victimelor pandemiei de coronavirus. AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 Ucraina pregătește contraatacul! / „Urechile rușilor se deschid doar atunci când o bâtă militară gigantică le lovește capul”

4 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

5 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori