Fotbal/Coronavirus: Cluburile din Premier League au pus la punct ultimele detalii înainte de reluarea meciurilor

Fotbal/Coronavirus: Cluburile din Premier League au pus la punct ultimele detalii înainte de reluarea meciurilor

Cluburile din Premier League s-au reunit joi pentru a pune la punct ultimele detalii înainte de reluarea meciurilor, după o pauză de trei luni datorată pandemiei de coronavirus, informează France Football.

Premier League se va relua pe 17 iunie cu două restanţe, Aston Villa - Sheffield United şi Manchester City - Arsenal.

Cluburile au renunţat aproape în totalitate la desfăşurarea meciurilor pe teren neutru, un principiu care a fost mult timp un element central al "Restart Project" conceput de Premier League. Printre cele 92 de meciuri rămase, unul singur ar putea fi vizat de această dispoziţie: Manchester City - Liverpool, de pe 2 iulie. Decizia în privinţa acestei partide va fi luată de primăria oraşului Manchester.

Cu ocazia reuniunii de joi, a fost stabilit protocolul sanitar care însoţeşte reluarea campionatului. cel mult 300 de persoane vor putea asista la meciuri, incluzând staff-urile celor două echipe, ziariştii, tehnicienii TV şi personalul însărcinat cu controalele antidoping. În unele părţi ale stadioanelor va fi permis doar accesul jucătorilor şi al unei părţi a staff-ului.

În fine, primele meciuri programate după reluare vor fi precedate de un minut de reculegere în memoria victimelor pandemiei de coronavirus. AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Voi știți cine e marmota asta?

3 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…

4 Ce nerușinare! / Șefa Curții Supreme, zâmbitoarea lângă atârnătoarea PSD Floriana Jucan!

5 VIDEO Un activist civic, bătut de faţă cu poliţiştii în Buzău