Fotbal/Coronavirus: Lotul echipei FCSB a intrat în cantonament la baza proprie

Fotbal/Coronavirus: Lotul echipei FCSB a intrat în cantonament la baza proprie

Echipa de fotbal FCSB şi-a reluat activitatea odată cu expirarea stării de urgenţă, iar jucătorii şi membrii staff-ului au intrat, vineri, în cantonament la Baza Sportiva FCSB, unde vor rămâne cel puţin 14 zile, a anunţat clubul pe pagina sa de Facebook.

Toţi membrii delegaţiei roş-albastre au fost supuşi ''testelor COVID-19 şi triajului epidemiologic'', în conformitate cu normele în vigoare.

De sâmbătă, când vor primi rezultatele testelor COVID-19, jucătorii vor putea începe antrenamentele în serii de câte patru, fiecare serie fiind supervizată de câte un membru al staff-ului tehnic şi medical.

Pentru reluarea antrenamentelor, echipele din Liga I sunt nevoite să intre în cantonamente centralizate cu regim închis, aceleaşi condiţii fiind valabile şi după reluarea competiţiei. Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că intenţionează să reia actuala ediţie a campionatului Ligii I în weekend-ul 13-14 iunie.

Cluburile din Liga I, care îşi reiau pregătirea centralizată după 15 mai, sunt obligate să efectueze câte 3 teste pentru COVID-19 fotbaliştilor, la intrarea în baza de antrenament, în ziua a 7-a şi a 14-a.

Liga I a fost întreruptă după primele două etape din play-off, CFR Cluj ocupând primul loc, cu 30 de puncte, urmată de FCSB, cu 26 puncte, Universitatea Craiova, 26 puncte, etc.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa foto: (c) FCSB /facebook

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Invenția unui român care promite reducerea la jumătate a facturii de gaz

2 Noua zonă din Ucraina în care frontul rușilor este pe cale să se prăbușească / „Totul se va întâmpla foarte repede”

3 Comandantul Armatei Ruse de Vest a fost „decapitat” de Putin. Aleksandr Zhuravlev este cunoscut ca „măcelarul din Alep”

4 VIDEO Ucraina torpilează dronele kamikaze rusești cu tehnologie americană. 70% rata de succes

5 VIDEO „Rușii îi vor face ceva similar lui Putin, așa cum românii au făcut cu Ceaușescu”