Fotbal/Coronavirus: Lotul echipei FCSB a intrat în cantonament la baza proprie

Fotbal/Coronavirus: Lotul echipei FCSB a intrat în cantonament la baza proprie

Echipa de fotbal FCSB şi-a reluat activitatea odată cu expirarea stării de urgenţă, iar jucătorii şi membrii staff-ului au intrat, vineri, în cantonament la Baza Sportiva FCSB, unde vor rămâne cel puţin 14 zile, a anunţat clubul pe pagina sa de Facebook.

Toţi membrii delegaţiei roş-albastre au fost supuşi ''testelor COVID-19 şi triajului epidemiologic'', în conformitate cu normele în vigoare.

De sâmbătă, când vor primi rezultatele testelor COVID-19, jucătorii vor putea începe antrenamentele în serii de câte patru, fiecare serie fiind supervizată de câte un membru al staff-ului tehnic şi medical.

Pentru reluarea antrenamentelor, echipele din Liga I sunt nevoite să intre în cantonamente centralizate cu regim închis, aceleaşi condiţii fiind valabile şi după reluarea competiţiei. Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că intenţionează să reia actuala ediţie a campionatului Ligii I în weekend-ul 13-14 iunie.

Cluburile din Liga I, care îşi reiau pregătirea centralizată după 15 mai, sunt obligate să efectueze câte 3 teste pentru COVID-19 fotbaliştilor, la intrarea în baza de antrenament, în ziua a 7-a şi a 14-a.

Liga I a fost întreruptă după primele două etape din play-off, CFR Cluj ocupând primul loc, cu 30 de puncte, urmată de FCSB, cu 26 puncte, Universitatea Craiova, 26 puncte, etc.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa foto: (c) FCSB /facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis