Fotbal/Coronavirus: Meciul Manchester City - Real Madrid, din Liga Campionilor, ar putea fi ameninţat de carantină

Fotbal/Coronavirus: Meciul Manchester City - Real Madrid, din Liga Campionilor, ar putea fi ameninţat de carantină

Meciul retur din optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal dintre echipele Manchester City şi Real Madrid, programat pe 7 august, riscă să fie ameninţat de introducerea de către Regatul Unit, începând de duminică, a unei carantine obligatorii de două săptămâni pentru toate persoanele care vin din Spania, informează cotidianul L'Equipe.

După ce meciurile din optimile de finală au fost deja perturbate de pandemia de coronavirus, partida dintre Manchester City şi Real Madrid ar putea avea de suferit din cauza carantinei obligatorii pentru persoane care vin din Spania, astfel că delegaţia madrilenă ar fi împiedicată să vină pe 7 august la Manchester pentru returul cu City (2-1 în tur pentru englezi).

Dacă ziariştii de la cotidianul englez The Sun apreciază că manifestaţiile sportive de această natură fac excepţie, confraţii lor spanioli de la AS asigură că UEFA va începe duminică discuţii cu autorităţile britanice.
AGERPRES (AS/editor: Vlad Constantinescu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante