Fotbal/Coronavirus: Meciurile Sevilla - Roma şi Inter - Getafe, din Europa League, nu se vor disputa joi (UEFA)

Fotbal/Coronavirus: Meciurile Sevilla - Roma şi Inter - Getafe, din Europa League, nu se vor disputa joi (UEFA)

Meciurile de fotbal Sevilla FC - AS Roma şi Inter Milano - Getafe, din turul optimilor de finală ale Europa League, nu se vor disputa joi, aşa cum era prevăzut, a anunţat miercuri UEFA.

"Ca urmare a restricţiilor de călătorie între Spania şi Italia, meciurile Sevilla - AS Roma şi Internazionale - Getafe, din Europa League, nu se vor desfăşura mâine conform programului", a indicat UEFA. Forul fotbalistic european a adăugat că alte decizii referitoare la cele două partide vor fi comunicate la momentul oportun.

După cum s-a anunţat, Getafe a refuzat să se deplaseze în Italia pentru meciul cu Inter Milano, iar AS Roma nu va face deplasarea la Sevilla, pentru meciul de joi din Europa League, deoarece nu a primit o autorizaţie extraordinară pentru a zbura în Spania.

Guvernul Spaniei a interzis până la 25 martie zborurile directe din Italia, ca măsură de precauţie contra epidemiei de coronavirus.
AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria