Fotbal/Coronavirus: Mircea Rednic - Îmi e ciudă că s-a întrerupt campionatul, începusem bine

Fotbal/Coronavirus: Mircea Rednic - Îmi e ciudă că s-a întrerupt campionatul, începusem bine

Antrenorul echipei de fotbal Politehnica Iaşi, Mircea Rednic, a declarat, joi, că îi pare rău că s-a întrerupt campionatul din cauza pandemiei de COVID-19, în momentul în care formaţia sa traversa un moment bun.

Tehnicianul afirmă că în momentul în care se vor relua antrenamentele, jucătorii vor avea nevoie de o reacomodare de cel puţin patru săptămâni.

''Îmi e greu, pentru că sunt un om de acţiune, chiar dacă am unde să mă mişc aici în Bucureşti. Şi începusem bine, am simţit grupul bine, eram mult mai implicaţi, rezultatele au venit şi mi-e ciudă că s-a întrerupt campionatul. Acum să vedem ce posibilităţi avem ca fotbaliştii să rămână în formă. Nu ştim cum se va juca, trebuie să fim pregătiţi. Noi am avea nevoie de cel puţin patru săptămâni ca să ne prezentăm onorabil. Dar jucătorii sunt implicaţi'', a declarat Rednic în cadrul unei transmisiuni live pe pagina de Facebook a clubului Politehnica Iaşi.

Antrenorul se teme că odată ce ar începe campionatul s-ar putea produce o tragedie dacă unul dintre fotbalişti ar fi infectat cu noul coronavirus: "Nici nu ştim dacă o să terminăm acest sezon, suntem ameninţaţi că acum va fi cea mai grea perioadă. S-ar putea să avem o perioadă mai dificilă. Să începem doar de dragul de a începe eu nu sunt de acord. Am văzut că şi în Belgia s-a luat decizia de a stopa campionatul. S-ar putea să începem, fără spectatori. E de ajuns însă să fie unul singur contaminat şi va fi un dezastru. Vedem. Preocuparea noastră este să îi ţinem în priză pe jucători".

Mircea Rednic, care joi împlineşte 58 de ani, a intrat în direct cu preşedintele clubului Ciprian Paraschiv, căruia i-a transmis că se gândeşte să continue activitatea şi sezonul viitor la Politehnica Iaşi.

"Mă gândesc foarte serios să continui încă un an la Iaşi, sunt respectat aici mă simt foarte bine. Am început o treabă, am reuşit să formăm un grup şi sunt sigur că putem face o treabă bună. Împreună facem eforturi şi din punct de vedere financiar. Oricum, faţă de alţii noi suntem bine, am luat pulsul cu mulţi antrenori şi ştiu care e situaţia", a mai spus Rednic. AGERPRES (V-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”