Fotbal/Coronavirus: Paris Saint-Germain nu va reveni la antrenamente în luna mai

Fotbal/Coronavirus: Paris Saint-Germain nu va reveni la antrenamente în luna mai

Jucătorii echipei franceze de fotbal Paris Saint-Germain nu vor reveni la antrenamente în cursul lunii mai, deşi perioada de izolare impusă pe teritoriul Franţei urmează să se încheie luni, informează cotidianul sportiv L'Equipe.

Condiţiile impuse de autorităţile franceze pentru perioada care urmează relaxării măsurilor de izolare nu permit reluarea sporturilor colective şi limitează reuniunile la maximum 10 persoane.

În aceste condiţii, campioana en titre a Franţei a decis să nu îşi cheme jucătorii la centrul de pregătire de la Camp des Loges, aceştia urmând să se antreneze în continuare separat, la distanţă, în baza unor programate de pregătire primite din partea staff-ului tehnic.

PSG ar urma să revină la antrenamente în cursul lunii iunie, pentru ca elevii lui Thomas Tuchel să se poată pregăti în vederea disputării Ligii Campionilor, competiţia fanion a fotbalului european, care urmează să se reia în luna august.

De menţionat că responsabilii fotbalului francez au decis să oprească definitiv campionatul naţional, atribuind titlul echipei Paris Saint-Germain, aflată detaşat pe primul loc în clasament în momentul întreruperii sezonului în Ligue 1.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Și ăsta a fost pilos? / „Tatăl meu avea o funcție politică destul de importantă”

3 Protestul arestatului Dide capătă sens / A sunat din pușcărie pentru a face publică poveste unui IT-ist care s-a…

4 Amănunte picante rău! / Androneasca, la pușcărie? / Costoiu a turnat-o pe „mami Cati” în fața judecătorilor!

5 S-a întâmplat în Germania!