Fotbal/Coronavirus: Premier League a suspendat toate meciurile până la 3 aprilie

Fotbal/Coronavirus: Premier League a suspendat toate meciurile până la 3 aprilie

Premier League a anunţat vineri că a suspendat toate meciurile de fotbal până cel puţin la 3 aprilie, iar reluarea campionatului Angliei pe 4 aprilie va depinde de un aviz medical al autorităţilor sanitare, relatează Reuters.

Într-o şedinţă de urgenţă, acţionarii Premier League au decis în unanimitate suspendarea meciurilor, iar data de 4 aprilie, de reluare a competiţiei, va depinde de un aviz medical conform condiţiilor sanitare la acel moment. Meciurile din liga secundă au fost de asemenea suspendate, la fel ca şi cele din ligile patronate de England Football League. De asemenea nu se vor disputa nici meciurile din campionatul feminin.

Premier League se confruntă deja cu două cazuri pozitive la coronavirus: antrenorul echipei Arsenal, spaniolul Mikel Arteta, şi atacantul Callum Hudson-Odoi, de la Chelsea.

Alţi cinci jucători de la Bournemouth se află în autoizolare, după ce au prezentat simptome caracteristice virusului Covid-19, la fel ca echipele Everton şi Watford, care au anunţat, vineri, că sunt în izolare din cauza unor posibile cazuri de infectare cu coronavirus.

Anglia a amânat şi meciurile amicale din această lună cu Danemarca şi Italia.

Înaintea ultimelor nouă etape din Premier League, Liverpool este lider, cu un avans de 25 puncte faţă de a doua clasată.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”