Fotbal/Coronavirus: UEFA speră că Supercupa Europei va avea loc, deşi Ungaria şi-a închis graniţele

Fotbal/Coronavirus: UEFA speră că Supercupa Europei va avea loc, deşi Ungaria şi-a închis graniţele

Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) speră că Supercupa Europei, dintre Bayern Munchen şi Sevilla FC, va avea loc conform planificării, pe 24 septembrie, la Budapesta, în ciuda faptului că Ungaria şi-a închis graniţele din cauza creşterii numărului de infecţii cu coronavirus, transmite DPA.

De la 1 septembrie, doar cetăţenii străini cu un motiv valid pot circula pe teritoriul Ungariei şi nu este clar care sunt condiţiile pentru iubitorii fotbalului şi pentru jucători.

''UEFA lucrează îndeaproape cu Federaţia Maghiară de Fotbal pentru a lua măsuri pentru a proteja sănătatea tuturor spectatorilor şi a participanţilor la joc'', a precizat UEFA, marţi, pentru DPA.

''Condiţiile de intrare în Ungaria pentru diferite grupuri de persoane (jucători, parteneri, staff, media şi fani) sunt parte a discuţiei'', a mai menţionat UEFA.

UEFA nu va risca nimic în ceea ce priveşte siguranţa persoanelor. Iniţial, Supercupa care opune câştigătoarele Ligii Campionilor şi Europa League trebuia să aibă loc în oraşul portughez Porto, dar a fost mutată la Budapesta din cauza pandemiei.

UEFA intenţionează să permită accesul câtorva mii de suporteri pe Puskas Arena din Budapesta, până la 30 la sută din cele 67.000 de locuri urmând să fie ocupate, circa 20.000.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cabaret în 1985 la barul Melody din Mamaia. În imagini apare și Viorel Păunescu

2 Picanterii ale escortelor despre mahării prezenți la Forumul de la Davos

3 Noi amănunte din culisele „afacerii” fraților Tate

4 „Dacă tancurile ruseşti ar intra în Kiev, ar începe al Treilea Război Mondial”

5 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf